Interjúk és nyilatkozatok

Coman: Egoistább akarok lenniKingsley Coman a Le Parisiennek tett nyilatkozatában beszélt a gólszerzési szándékairól és a tavalyi sérüléséről.„Soha nem fogok eljutni odáig, hogy 30, 40 vagy 50 gólt lőjek egy szezonban. Ez a gyilkos ösztön hiányzik belőlem a kapu előtt, függetlenül attól, hogy dolgozom rajta. Tudom hogy a gólszerzés fontos, ezért egoistább akarok lenni, de nem akarok változtatni a játékstílusomon. Szélső vagyok és az elsődleges célom az, hogy helyzeteket kreáljak. Egy csapatnak összetettnek kell lennie, emiatt pedig fontos, hogy különböző játékostílusokból álljon össze.”

Coman az előző szezon első felét szinte teljesen kihagyta, ezután viszont 10 góllal és 7 gólpasszal járult hozzá a duplázáshoz…

„Kemény szezon volt, két operációval és két hosszú időszakkal, amelyben csak mankóval tudtam közlekedni. Az a kijelentésem, hogy egy újabb sérülés esetén befejezhetem a pályafutásom szerencsére gyorsan megváltozott. Akkor nagyon érzelmes és fizikálisan is nagyon a padlón voltam.”

Kisebb összeállítás Coman BVB elleni játékából:Coman: Egoistább akarok lenni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top