Egyéb

Boateng életstílust váltott, mindent a futballra hegyez ki



Új edző, új remények. Niko Kovac távozásával számtalan játékos helyzete változott meg a klubnál. Az ideiglenesen kinevezett Hansi Flick irányítása alatt Coutinho és Thiago egyelőre nem számítanak stabil pillérnek és Thomas Müller távozása is valószínűtlenné vált.




Jó hatással volt az edzőváltás Jerome Boatengre is, aki a német válogatottnál éveken keresztül dolgozott együtt Hansi Flickkel. A 31 éves belsővédő, aki Kovac irányítása alatt többször is távozni akart, most példaértékű hozzáállást tanúsítva készül a következő meccsekre: Szerdán egyéni sprintedzést végzett, illetve a magánéletében is többet edz, mindent a futballra hegyez ki – a saját fitnesztermében gimnasztikázik, stabilitációs és erőnléti gyakorlatokat végez, illetve többet is jógázik, ez utóbbi a mozgékonyságára van pozitív hatással. Az új életstílusának köszönhetően Boateng az izomsérüléseit próbálja meg kiküszöbölni. A  BILD szerint Boa bevezette a gluténmentes táplálkozást is, és sok afrikai eredetű ételt, például a „Fufu”-t fogyasztja, illetve több vizet és frissen facsart leveket iszik. További változás vele kapcsolatban, hogy nemrég leváltotta korábbi ügynökét, Christian Nerlingert, most már a Lian Sports képviseli őt.

Jogi Löw is dicsérte őt a BILD-nek: „Jerome egy nagyszerű játékos, aki mindig mindent megtett Németországért és a válogatottért. Viszont nagyszerű embernek is tartom őt. Mindig jó kapcsolatban álltunk. Remélem és kívánom neki, hogy erősségeit és kvalitásait kamazoztassa az FC Bayernnél. Hansi személyében most olyan edzője van, akit nagyon jól ismer.”



Boateng életstílust váltott, mindent a futballra hegyez ki
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top