Interjúk és nyilatkozatok

Kahn: Olyan edzőt szeretnénk, aki egy korszakot tud képviselniOliver Kahn a november 6-án feltöltött Samsung Kahnalyse elemzős műsorban beszélt a Bayernről. Íme pár részlet belőle, de megnézhetitek a teljes adást is (németül).Az új edzőtől elvárt követelményekről: A stadionba látogató nézők is látványos focimeccset akarnak látni. Ez hozzátartozik a Bayern filozófiához – dominancia, attraktivitás előrejátékban, hogy a technikai tudást és a sebességet illetően az ember olyan dolgot lásson, amelyet más csapatoknál nem. Nagyobbak lettek az elvárások – annak az edzőnek is, akinek ilyen futballt kell játszatnia.

A vezetőség majdani összetételéről: Azt hiszem fontos, hogy ha odáig jutunk, akkor nagy név érkezzen. Az embernek gondolnia kell arra, milyen foci van a Bayernnél és melyik edző illik hozzá. Olyan edzőt szeretnénk, aki képes egy korszakot képviselni. Nem szabad elhamarkodottan dönteni, jól át kell gondolnia ezt az embernek.

Kovac menesztéséről: A végén már túl kevés inspirációt láttunk arra, hogy grandiózus focit játsszunk. Ehhez jött a védelem problamatikája, illetve a sérülések és az elmúlt meccsen Boateng kiállítása. Az eredmény így jött ki 5-1-re Frankfurtban, így már nem annyira meglepő. Az elmúlt hetekben kinyilvánította, hogy a csapat már nem azt mutatja, amit tulajdonképpen tud.

A teljes adás: 
Kahn: Olyan edzőt szeretnénk, aki egy korszakot tud képviselni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top