Egyéb

Flick taktikai edzést tartott – Kovac távozása óta jó hangulat uralkodik



A német Sport1 szerint Erik ten Hag a Bayern kívánságedzője.


A Sport1 a Bayern öltözőjéből származó információi alapján úgy tudja, hogy Kovac távozása óta sokkal jobb hangulat uralkodik a Säbeneren, az edzést és a Hansi beszédeit is kedvelik a játékosok. Sokan, köztük húzóemberek is örülnének annak, ha Flick nem csak az előzetesen kijelölt két meccsre, hanem akár az egész szezonra vállalna felelősséget.

A csütörtöki, már a Dortmund elleni Klassikerre összpontosító edzésen egyébként elsősorban taktikailag képezte csapatát a Kovac-utód. A szokásoktól eltérően az BL-meccsen pályára lépő játékosok is ott voltak a másnapi edzésen, legalábbis az első, függöny mögötti szakaszában ők is értesülhettek Flick utasításairól, illetve gyakorolhatták is őket. Ezután a tartalékoké, köztük a nagyon motiváltnak tűnő Thiago & Coutinho párosé lehetett a főszerep.

A mostanában jól informált Sport1 szerint egyébként a Bayernnél Erik ten Hag jelenti az elsődleges megoldást 2020 nyarára – úgy tűnik nem előbbre, ugyanis pár napja bejelentette, hogy ezt a szezont az Ajax edzőjeként fogja levezényelni. Az ő elsődleges pártolója Karl-Heinz Rummmenigge, aki Hasan Salihamidziccsal közösen felelnek az edző felterjesztéséért – Uli Hoeness saját elhatározása szerint kimarad a kiválasztási folyamatból.

Erik ten Hag egyik legjobb játékosa, a technikás Dusan Tadic egyáltalán nem lepődik meg azon, hogy ilyen kelendő az edzője: „Mindenki őt akarja. Ez teljesen normális, hiszen ő egy fantasztikus edző és remek dolgokat vitt véghez velünk. Ahogy a futballt játszatja, az szuper. Mindig dominálni akar. Természetesen mi játékosok küzdeni fogunk érte, ide tartozik, elsajátította az Ajax-filozófiát. De tudom, hogy nem lesz egyszerű megtartani.”



Flick taktikai edzést tartott – Kovac távozása óta jó hangulat uralkodik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top