Akadémia

Youth League: Kiütéses győzelemmel került a továbbjutás kapujába a remeklő Bayern



A Bayern U19-es csapata a Youth League negyedik fordulójában is fölényes győzelmet aratott: A görögországi 4-0-ás győzelem után, ahol Zirkzee triplázni tudott, ezúttal hazai pályán, 6-0-ra intézte el Demichelis és Schwarz csapata az Olympiakos fiataljait, amellyel a Bayern nagyon közel került ahhoz, hogy hét szezonból másodjára jusson be a nyolcaddöntőbe. A gólokat három duplázó játékos, Malik Tillman, Oliver Batista-Meier és Ryan Johansson szerezték. A négy forduló alatt szerzett 10 pont, az egy bekapott gól egyedülálló az egész Ifiligában, a 14 lőtt gólt pedig csak a Salzburg fiataljai tudták egy találattal megfejelni.





A duplázó mesterek: Johansson, Batista-Meier és Tillman

Bayern 6-0 Olympiakos

⚽  Tillman (43., 81.), Batista-Meier (48.-11-es, 72.), Johansson (77., 79.)

🔴 Bayern: Schneller – Waidner, Daniliuc, Arrey-Mbi, Kehl (82. Mihaljevic) – Booth (46. Mosandl), Stiller, Rhein (46. Johansson) – Günther (62. Cuni), Tillman (82. Halbich), Batista-Meier

🔄 Padon végezték: Mayer, Lawrence

🆚 Olympiakos: Tzolakis – Ntoumanis, Boskoudis, Gkotzamanidis, Martinis (79. Bullari) – Belić, Neofytidis, Nikolis (46. Keramidas) – Fekkas (52. Tsavos), Voilis (79.Katsavakis), Tselios (65. Arsenidis)

 

Demichelis és Schwarz: „Nagy lépést tettünk ma a kieséses szakasz felé és ezt megérdemelték a srácok. Az első félidőben nem a legjobb teljesítményünket nyújtottuk, de ezután kicsit változtattunk és jobbak voltunk, gyorsabban és támadóbb felfogásban léptünk pályára, de természetesen a piroslap is közrejátszott. Közel a továbbjutás, de továbbra is így kell folytatnunk. Tavaly 11 ponttal estünk ki, ezért további pontokra van szükségünk.”

Youth League: Kiütéses győzelemmel került a továbbjutás kapujába a remeklő Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top