Edzőkérdés

BILD: Wengerrel tárgyal a Bayern – Salihamidzic reagáltHiába győzött a Kovac helyére beugró, vezetőedzőként egyébként tapasztalatlan Hansi Flick magabiztosan az Olympiakos ellen, úgy tűnik nem ő veszi át az egész idényre a Bayern irányítását.A hiteles BILD, azaz Christian Falk csapatának infói szerint a Rekordbajnok már fel is vette a kapcsolatot a kapcsolatot egy tapasztalt vén rókával, Arsene Wengerrel és a szombati, BVB elleni összecsapás után személyesen is találkozót tervez a németül is folyékonyan beszélő franciával. A lap úgy tudja, hogy a 70 éves legenda érkezése esetén Flick maradna az edzői stábban, ugyanis a „francia Heynckes” szeretne vele együttdolgozni.

Lothar Matthäus is hasonlóképp értesült, a Sky adásában kiszivárogtatta:

„A Bayern megbeszéléseket vezet a Wenger-oldallal és talán a válogatott szünetben össze is fognak egymással ülni.”

Uli Hoeness létesítette a kapcsolatot, de a tárgyalásokért már Karl-Heinz Rummenigge a felelős. A Bayern az átmeneti megoldást részesíti előnyben, hogy nyáron egy fiatalabb edzőt hozzon, írja a BILD.

Az Olympiakos elleni meccs után Hasan Salihamidzicet is megkérdezték a Wenger témáról, az alábbit nyilatkozta – de Flickről is beszélt.

Ezt természetesen nem fogom kommentálni. Ahogy mondtam is, nyugalomban, nyomás nélkül fogjuk megkeresni magunknak azt az edzőt, aki véleményünk szerint a megfelelő a feladatra. Be fogunk jelenteni valamit, ha majd ott tartunk. (…) Hansi most a megfelelő edző számunkra. Az elmúlt napokban tényleg nagyon koncentráltan dolgozott. Sokat beszélt a csapattal. Egyelőre ő az edzőnk.

BILD: Wengerrel tárgyal a Bayern – Salihamidzic reagált
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top