Bundesliga

Megszégyenítő vereségbe szaladt bele Kovac csapata | Frankfurt 5-1 Bayern



Boateng korai kiállítása után a Bayern gyengén játszva és védekezve két gólt kapott, Lewandowski válasza sem volt elég a feltámadásra – sőt, a hazaiak a második félidőben is csúnyán lenyomták a Rekordbajnokot.


FRANKFURT 5-1 (2-1) BAYERN

⚽ Kostic (25′), Sow (33′), Abraham (48′), Hinteregger (61′), Paciencia (85′) ill. Lewa (37′)

🔴 Bayern: Neuer – Pavard, Boateng (kiállítva 10′), Alaba, Davies – Thiago, Kimmich – Gnabry (Goretzka 69′), Müller (Martínez 64′), Coutinho (Coman 57′) – Lewandowski

🔄 Padon végezték: Ulreich, Cuisance, Perišić, Dajaku, Tolisso, Mai

🆚 Frankfurt: Rönnow – N’Dicka, Abraham, Hinteregger – G. Fernandes (Silva 80′) – Da Costa, Sow, Rode (Gacinovic 71′), Kostić – Dost (Kamada 64′), Paciência

📕 Kiállítva: Boateng (10)

ELSŐ FÉLIDŐ

▪ Nem kezdte megilletődötten a meccset a Frankfurt – 5 perc után egy beadást váltottak majdnem gólra , a 8.-ban pedig Boateng utolsóemberes buktatása után lőhettek majdnem büntetőt. A VAR után Boát kiállította a spori, de legalább a büntető elmaradt. A szabadrúgást jó reflexszel Neuernek kellett védeni.

Boateng kiállítása

▪ A ma is impotensen játszó Bayern bekapta az első gólját: Da Costa lövése Alabáról még lepattant, de Kostic nem hibázott. 1-0.

1-0 Kostic

▪ Ott a hazaiak második gólja: Kostic beadása a Sow elé került, aki hat méterről nem tévesztette el a kaput. Bő fél óra után 2-0.

2-0 Sow

▪ GÓÓÓL! A Gnabry passzából született Kimmich gólt les miatt nem adta meg a bíró, de pár másodperccel később Robert Lewandowski egyéni akciójából szépített a Bayern. 2-1!

2-1 Lewandowski



MÁSODIK FÉLIDŐ

▪ Gól… a félidő utáni harmadik percben újabb gólt kap a Bayern. Da Costa beadását Pavard mérte el csúnyán, Abraham nem kegyelmezett. 3-1.

Abraham 3-1

▪ 4-1, az Eintracht Frankfurt nem kegyelmez a Rekordbajnoknak, 16 év után ismét legyűrik a Bayernt. Egy szöglet után Hinteregger bólint Pavard mellett a kapuba.

4-1 Hinteregger

▪ A Frankfurt folyamatosan támad, csak Manuel Neuer bravúrjai miatt nem méretesebb a hazaiak vezetése.

▪ A 85. percben újabb kegyelemdöfést visz be a Frankfurt, Paciencia góljával a 85. percben már 5-1-re vezetnek a hazaiak.

Paciencia 5-1



STATISZTIKA

 



Megszégyenítő vereségbe szaladt bele Kovac csapata | Frankfurt 5-1 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top