Bundesliga

„Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével” – Reakciók: Bayern 2-1 Union



Az Union Berlin elleni 2-1-es győzelmet követő reakciók.



🔴 Niko Kovac: Az Union kiválóan védekezett, megnehezítették a dolgunkat. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. A játékból semmit nem engedtünk és számos helyzetünk volt, amit sajnos nem használtunk ki. Valamikor változni fog, sok helyzetből ismét több gólt fogunk szerezni. Most ott vagyunk, ahol akartunk lenni: A tabella élén.

🔴 Thomas Müller: Volt sok pozitívum. Kétszer ajándékoztunk büntetőt, de egyébként nem sokat engedtünk. Tehát azt hiszem, hogy egy viszonylag tisztességes meccs volt, bár jelenleg hiányzik belőlünk egy kis kitartás és természetesen a szerencse is, hogy a helyzeteinkből gólokat szerezzünk. Az volt a cél, hogy visszaálljunk a tabella élére, ez sikerült. Most meccsről meccsre kell dolgoznunk, hogy visszakapjuk a nyugalmunkat. Azt hiszem jó munkát végzünk.

▪ A jövőjéről: A kérdés rendben van. Egyszer egy rövid és világos nyilatkozat keretein belül már reagáltam erre a történetre. Ahogy Pireuszban is elmondtam, megpróbálok először a sportra koncentrálni. Többet erről nincs mit mondani. Hallottam, hogy hétfőtől más lesz az időjárás, ami azt jelenti, hogy a levegőváltozás meglesz itt is. Ezért

🔴 Robert Lewandowski: Megpróbálom a legjobb teljesítményemet és a legjobb játékomat nyújtani. Örülök, hogy ma ismét nyertünk. A góljaimmal, a játékommal és a mozgásaimmal akarom segíteni a csapatom. Természetesen örülök a rekordnak, de a játékomra és az edzésekre koncentrálok. Még sok mérkézésünk lesz a szezonban, végig formában kell lennem. Nem gondolok arra hány gólt szereztem eddig. Megpróbálom a csapattal megnyerni a három pontot.

▪ Coutinhoról és Müllerről: Két világklasszis játékosról van szó. Más focit játszanak ez világos, de azt hiszem a legfontosabb az, hogy a játékosok segítsék egymást. Sok opciónk van, de biztos vagyok benne, hogy Thomas még nagyon sokszor fog segíteni nekünk a szezonban. Tudja, hogy elfog jönni az ideje. Ha csalódott, akkor a pályán kell bizonyítania. Mindkettejükről csak jókat tudok mondani.

🆚 Christian Gentner, az Union játékosa: Az első bekapott gól hihetetlenül bosszantó volt számmunkra. Nem sokat engedtünk. A hét során többször is átbeszéltük, hogy a Bayern gyorsan végzi el a szabadrúgásait. Felvoltunk készülve, ettől függetlenül megtörtént, ami brutálisan bosszantó. Összességében tisztességes fellépés volt a részünkről, de ismét üres kézzel maradtunk.



„Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével” – Reakciók: Bayern 2-1 Union
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top