Bundesliga

Pavard és Lewandowski góljaival hoztuk a kötelezőt – Bayern 2-1 Union



A Bayern takaréklángon égve is szinte végig a markában tartotta az elvétve veszélyes , büntetőt is hibázó ellenfelet – a bajorok az ellenfélnek megítélt büntető tudatában is megérdemelten tartotta otthon a három pontot, igaz a meccs végét ismét izgalmasan hagyták Kovacék.


BAYERN 2-1 (1-0) UNION

🔴 Bayern: Neuer – Kimmich, Pavard, Boateng, Davies – Thiago – Coman (Gnabry 66′), Müller, Coutinho (Goretzka 88′), Perišić (Tolisso 77′) – Lewandowski

🔄 Padon végezték: Ulreich – Cuisance, Alaba, Mai

🆚 Union Berlin: Gikiewicz – Trimmel, Friedrich, Subotic, Lenz – F. Kroos – Ingvartsen (Ujah 67′), Gentner, Andrich, Bülter – Andersson (Polter 67′)

Gólok: Pavard (13), Lewandowski (53′) ill. Polter (86.- büntető)

ELSŐ FÉLIDŐ

▪ GÓL! A Bayern fölénye a 13. percben fizetődött ki: Kimmich szabadrúgásból érkező beadását a kapus épp a középen üresen tátongó Benjamin Pavard elé öklözte, aki a tőle jól megszokott módon jobb külsővel bikázta a kapuba a labdát. Újabb szépségdíjas gól belsővédőnktől. 1-0!

Pavard 1-0

▪ Az első félidőt egyértelműen a Bayern irányította, de sok helyzetet nem tudott kialakítani Kovac együttese hazai pályán az Union Berlin ellen, idei negatívrekordot jelentő három próbálkozással éltek csak a müncheniek – szerencsére abból Pavard lökete be is vágódott a kapuba.



MÁSODIK FÉLIDŐ

▪ GÓÓÓL! Robert Lewandowski az idei 9. bajnokiján is gólt szerzett, amellyel megdöntötte Aubameyang örökös Bundesliga rekordját. A lengyel egy Union védővel  összejátszva szerezte meg a mai találatát, 2-0 az 53. percben!

Lewandowski 2-0

▪ Pár perccel a második gólunk után a játékvezető utólagosan, videózás után büntetőt ítélt a vendégeknek – hiába, Manuel Neuer tökéletesen érezte az irányt és nem engedte be Andersson lövését a kapujába. Marad a 2-0.

Manu hárított büntetője

▪Érvénytelen gól! Lewandowski újabb találata előtt a kiugratott Gnabry volt lesen, ezért a játékvezető nem adta meg a lengyel újabb találatát. Marad a 2-0, de nem sokáig.

▪Az Union Berlin újabb büntetőhöz jutott, ezúttal Pavard szabálytalanságát fújta be talán túl könnyelműen a játékvezető. Ezt már nem vétették el a fővárosiak, Polter szépített. 2-1. 

Polter 2-1



STATISZTIKA

ÖSSZEFOGLALÓ

Hamarosan.



Pavard és Lewandowski góljaival hoztuk a kötelezőt – Bayern 2-1 Union
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top