Edzőkérdés

Sport Bild: Rangnick neve témát szolgáltat a BayernnélA 61 éves szakember iránt már a 2019-es kupadöntő előtt is érdeklődtek a müncheniek.


Niko Kovac jövője egyre nagyobb veszélybe kerül, ha a csapat továbbra is az elmúlt meccsek teljesítményét mutatja – a Tottenham elleni kifutott 7-2 óta, ahol az első félidőben elég gyenge Bayern-produkciót láthattunk, a csapat kötelező jellegű pontokat hullajtott alsóházi ellenfelekkel szemben: hazai pályán kapott ki a Hoffenheimből, idegenben szórakozott el két pontot Augsburgban, illetve az Olympiakos ellen sem túl meggyőző játékkal tudta csak megkaparintani a három pontot. A sok bekapott gól mellett a játék koncepcióját is hiányolhatják az egykoron jobb Bayern-focit tapasztaló szurkolók, de kifogás érheti többek között a horvát rotációs, cserélési stílusát is.

A Bayern vezetősége sem lehet teljesen elégedett, ugyanis a Sport Bild szerint a Lipcse korábbi sportigazgatója és trénere, Ralf Rangnick is témát szolgáltat a bajoroknál és már a 2019-es kupadöntő előtt érdeklődtek iránta. Akkor nem lett semmilyen konkrétum a dologból, ugyanis Uli Hoeness akkor nyiltan vette védelmébe és támogatta a horvátot és a duplázás mellett sem lehetett őt meneszteni.

Kovac legnagyobb támogatója viszont már alig egy hónapig lesz a klub élén, Hoenesst Herbert Hainer váltja majd az elnöki poszton. Ezután és a csapat további gyengébb szereplése esetén a 61 éves Rangnick ideiglenes vagy akár hosszabb távú megoldást is jelenthetne a klub számára.Sport Bild: Rangnick neve témát szolgáltat a Bayernnél
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top