Akadémia

Youth League: Zirkzee triplázott, a görög huligánok lerohanták a Bayern szurkolókat



A Bayern U19-es csapata a harmadik meccsét is megnyerte az UEFA Youth Ligában, ezúttal az Olympiakos gárdáját intézték el Demichelis játékosai 4-0-ra – a triplázó Zirkzee mellett a 16 éves Lasse Günther is betalált egyszer. A Bayern végig irányította a meccset, azaz dominálta ellenfelét, aká több góllalis nyerhetett volna. Az összképet beárnyékolja, hogy a 84. percben 50, részben maszkkal felszerelkezett görög huligán gyakorlatilag lerohanta a pályát és a nézőteret is. Három ember megsérült, köztük egy 13 éves görög kisfiú is.


Olympiakos 0-4 Bayern

🔴 Bayern: Schneller – Kehl, Daniliuc, Arrey-Mbi, Waidner – Tillman (72. Mosandl), Stiller, Rhein (62. Booth) – Günther (80. Johansson), Zirkzee, Cuni (80. Timossi Andersson)

🔄 Padon végezték: Mayer, Mihaljevic, Lawrence

🆚 Olympiakos: Tzolakis – Ntoumanis, Belić, Gkotzamanidis, Martinis – Neofytidis, Nikolis (46. Boskoudis) – Fekkas, Sourlis (81. Tselios), Katsavakis (60. Voilis) – Bullari (60. Arsenidis)

Gólok: 0:1 Zirkzee (35.), 0:2 Günther (46.), 0:3/0:4 Zirkzee (51./74.)

Demichelis és Schwarz: Büszkék vagyunk a csapatra. A srácok ismét egy nagyon erős teljesítményt nyújtottak egy kellemetlen ellenféllelel szemben. A meccs vége előtti történések természetesen sokkoltak minket, ezt most közösen fogjuk feldolgozni a játékosokkal. Köszönet a játékosoknak, az edzőnek és az Olympiakos felelőseinek a viselkedésükért.”

Youth League: Zirkzee triplázott, a görög huligánok lerohanták a Bayern szurkolókat
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top