Interjúk és nyilatkozatok

Uli és Brazzo szerint Süle helyére nem igazolunk; szóba került Müller és Javi helyzete is



Uli Hoeness és Hasan Salihamidzic a bajorok pireuszi BL-tripje előtt reagáltak Süle sérülésére, lehetséges EB-szereplésére, Mülle és Javi helyzetére is.



„Ez egy totális katasztrófa. Egy dráma! Úgy tűnik, hogy Süle szezonjának vége. Az Európa-bajnokságja elment, totálisan elfelejtheti. Felejtse el. Ez az egész „Eddig vagy addig fel kell épülnie..” hercehurca totális nonszensz. Az új szezonra fittnek kell lennie. Ebben segítünk neki. (…)  Sok opció van a keretünkben. Nem hozunk helyette senkit.”

Hoeness félig-meddig elégedetlen a Bayern szezonjával, több koncentrációt szeretne a játékosoktól – és előszeretettel látná Martínezt a hatos pozícióban.

„Krízist akarnak hirdetni nálunk? A gólarányon kívül mindennel elégedett vagyok. Nem játszunk rosszul, de nem is játszunk folyamatosan elég jól. Mindig hihetetlenül sok gólhelyzetünk van, de nem visszük be őket. A csapatnak egyszerűen koncentráltabban kell szereznie a gólokat. De aggódni majd csak akkor fogok, ha lehetőségeink sem lesznek. A kapott gólok problematikáját is magunktól kell megoldani. Ha egy Martínez játszik a hatoson, kevesebb gólt kapunk. Szombaton is nagyon jól játszott. Illetve tavaly télen is, amikor beállt, megnyertük a meccseket.”




Müller helyzetéről is nyilatkozott a Bayern jelenlegi, november 15-ig állományban lévő elnöke:

„Hetekkel, hónapokkal ezelőtt drága transzferekbe akartak minket belekergetni, majd jött Coutinho és azt szajkózzák: Hogyan nem lehet Müllert beállítani a kezdőbe? Világos volt, ha jön Coutinho, akkor Thomas helyzete nehezebb lesz. (…) Ez az egész egy disznóság. Thomas Coutinho pozíciójában tud játszani. Csodálatos, akkor Coutinho nem tud játszani. Müller a szélen? Áh, ott nem játszik annyira jól, ezt mindenki tudja. Nem is szeret ott játszani.”

Salihamidzic is nyilatkozott Niklas keresztszalag-szakadásáról:

„Nagyon sajnálom, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedett. A műtét nagyon jól sikerült. Beszéltem Niklassal és a dokival az operáció előtt és után. Sok munka áll előtte. A sérülése a csapat számára sem jó. De jól össze vagyunk állítva és megpróbáljuk kompenzálni a hiányát. Nagyon jó játékosokat szereztünk az átigazolási időszakban.”

Salihamidzic sem védte Müllert, megvédte Kovacot a csapatösszeállítást illetően:

„Alapvetően nem az egyéni játékosok körül, hanem a klub körül forognak a dolgok. Minden játékosnak személyes érdeke beállni a sorba. Mindannyiunknak tanácsos arra koncentrálni, hogy a csapat és a klub eredményes legyen. Minden más mellékes!”



Uli és Brazzo szerint Süle helyére nem igazolunk; szóba került Müller és Javi helyzete is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top