Edzőkérdés

Ten Hag: Ha a Bayern megkeresne, nem zárnék ki semmitErik ten Hag, a Bayern II egykori edzője és a látványos focit játszó Ajax jelenlegi mestere a Kickernek adott interjújában nyilatkozott arról, mi lenne ha a bajorok felkérnék őt az edzői pozícióra.„Ha a Bayern megkeresne, nem zárnék ki semmit. De lassan 50 éves vagyok és nem vagyok álmodozó -vagy jön vagy nem jön. Teljesen elégedett és boldog vagyok az Ajaxnál, még ha tudom is, nem leszek itt tíz évig edző. Eljön az a nap, amikor elbúcsúzunk egymástól, akkor viszont remélem, hogy segítettem az Ajaxnak és sikerül elérni a folytonosságot, azaz továbbra is európai elitbe tartoznak és évről évre a Bajnokok Ligájában szerepelnek majd. Akkor nagy elégedettséggel tekintenék vissza. Az Ajaxnál dolgozni kiváltság. Van egy pár topklub Európában, az Ajax is egy közülük.”

Az ezt megelőző válaszában az alábbiakat taglalta.

„Jelenleg én vagyok az edző, talán az is maradok, mindent a maga idejében. Fontos kihangsúlyoznom: Soha nem vadásztam a klubokat. Ahol vagyok, ott topteljeseítményt szeretnék nyújtani.”

Erik neve elsősorban az előző szezon végén merült fel a Bayernnél, legalábbis a lapokban. Korábbi nyilatkozataiban is elárulta, nagy megtiszteltetés lenne neki a Bayern profijainak irányítása.Ten Hag: Ha a Bayern megkeresne, nem zárnék ki semmit
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top