Átigazolási hírek

Sport1: A Bayern érdeklődik, Eriksen is nyitott lenne a transzferre



A Sport1 infói szerint a Bayern múlt hónapban érdeklődését fejezte ki Christian Eriksen iránt és a kapcsolatot is felvette a játékos képviselőivel.




A Tottenham 27 éves, 90-szeres dán válogatott középpályása nem akarja meghosszabbítani a 2020-ig szóló szerződését, azaz nyáron ingyen hagyhatja el a klubot. A német televíziós társaság a játékos közeli környezetéből úgy értesült, hogy Eriksennek is vonzó lehetőség lenne a Bayern és a Münchenben való folytatást is eltudja képzelni a transfermarkton 100 millióra taksált középpályás.

Ez azért lenne nagy szó, mert a Real Madridot is régóta érdekli Eriksen és egy párnapos Marca főcím szerint egyenesen a játékos ügynöksége kereste fel a madridiakat, hogy csikarjanak ki egy 20-25 millió körüli téli átigazolást. Mivel a Spurs vezér, Daniel Levy egykor 250 milliós árat tűzött ki a játékosra, ezért a madridiak még gondolkoznak ezen az eshetőségen, illetve inkább Pogba felé kacsintgatnak.

Eriksen kétlábas és a középpálya közepén érzi magát a legotthonosabban, a Spursnél 288 tétmeccsen 86 gólt vállalt. Kérdés, hogy mennyi lehetőséget kapna a Bayernnél a középpályán és kinek kellene padoznia miatta. Vajon megéri a bajoroknak akár ingyen is megszerezni Christiant?



Sport1: A Bayern érdeklődik, Eriksen is nyitott lenne a transzferre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top