Egyéb

Wenger: A Bayern a háttérből manipulálta Gnabry jövőjét



Arsene Wenger, az ágyúsok egykori vezetőedzője nyíltan vádaskodott azzal, hogy a Bayern a háttérben manipulálta Gnabry jövőjét.



„Serge Gnabry mindig is egy nagyon tehetséges srác volt, egyes időszakokban azonban önbizalomhiányban szenvedett. De mindig is azon a véleményen voltunk, hogy vele olyan játékosunk van, aki sokat elérhet. Rossz körülmények között tért vissza kölcsönből a West Bromwich Albiontól, ahol egy percet sem játszott, ez teljesen megzavarta őt és az önbizalmát. Megpróbáltam újra felépíteni, mindig hittem benne. Nagyon sokáig kétkedve próbáltuk meghosszabbítani a szerződését az Arsenallal. Én azt hiszem, hogy az FC Bayern München a háttérben manipulálta a szituációt. Brémába küldték, előtte pedig megállapodást kötöttek vele, hogy Brémából a Bayernhez igazol.”

Gnabry 16 évesen került a stuttgarti akadémiáról Londonba, ahonnan öt évvel később öt millióért igazolt vissza a Brémába, egy évvel később pedig nyolc millióért a Bayernhez. A Bayern minden bizonnyal tényleg közrejátszott abban, hogy Serge először Brémába tért vissza, majd onnan aprópénzért a müncheniek játékosa lett.



Wenger: A Bayern a háttérből manipulálta Gnabry jövőjét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top