Vezetőség és stáb

Rummenigge: Sírnom kellett Ancelotti reakciójától; Meglepődtünk Ribéry döntésénA Bayern bő két évvel ezelőtt, a PSG otthonában elszenvedett 3-0-ás vereség után menesztette Karl-Heinz Rummenigge barátját, Carlo Ancelottit a Bayerntől. A Gazzetta dello Sport rendezvényén a Bayern vezérigazgatója mesélt az olasz mesterről és arról, hogy hogyan reagáltak a menesztésére.Emlékszem, hogy a sírás határán voltam amikor közölnöm kellett vele, hogy vége a müncheni időszakának. Megértette, felállt a székről, átölelt és azt mondta: „Minden rendben. Már nem vagy a főnököm, de továbbra is maradsz a barátom.” Ezután sírnom kellett, mert nem ezt vártam. Azt gondoltam, hogy egy kicsit ideges lesz amiért mennie kell. De ezzel is bizonyította, hogy ő egy nagy személyiség. (…)Ancelottinak hihetetlen volt a nyugalma. Sok edzőt éltem már meg pályafutásom során, taktikát és karaktert illetően többé kevésbé mindannyian jók is voltak. De Carlo mindig nyugodt maradt. A nehéz pillanatokban sem veszítette el soha a nyugalmát. Talán egy kicsit tovább kellett volna várnunk vele.

Kalle beszélt Franck Ribéry klubválasztásáról is: „Fiorentina? Egy kicsit meglepődtünk, hogy Olaszországba és Firenzébe ment, amikor mindenki azt hitte, hogy Kínában vagy Szaúd-Arábiában folytatja. A futball mellett döntött és örülök neki, hogy jól megy neki a Fiorentinánál.”

Schweinsteiger visszavonulásáról: Nagyszerű játékos volt, aki gyakorlatilag az FC Bayernnél nőtt fel, ő egy bajor. Mindent megnyert a Bayernnel és a válogatottal. Németországban ő egy példakép, ezenfelül pedig még egy nagyszerű ember i. Csak pozitív gondolatokat hagyott hátra. Minden jót kívánunk neki a jövőre, ő egy nagyszerű ember.

Illetve Perisic szerződéséről is: Azért szereztük meg őt, hogy játsszon és remekül teszi, lőtt már egy pár gólt. Nem zárom ki, hogy megvesszük őt, remekül kezdte a szezont. Megállapodásunk van az Interrel, hogy erről később diskurálunk és beszélni fogunk a jtáékossal is.Rummenigge: Sírnom kellett Ancelotti reakciójától; Meglepődtünk Ribéry döntésén
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top