Egyéb

Közlemény: Kalle ingerült a francia szövetség viselkedése és Deschamps kijelentése miattA Bayern szombaton közölte a Francia Labdarúgó Szövetséggel (FFF), hogy térdsérülése miatt Lucas Hernandezt nem bocsájtják a válogatott rendelkezére. Az FFF erre reagálva hétfőn közölte a klubbal, hogy Hernandezt ettől függetlenül behívják, hogy a válogatott orvosi stábja Párizsban vizsgálja meg a játékost. Ezt az intézkedést a FIFA szabályzata megengedi, ugyanis a klub köteles elengedni a válogatott által behívott labdarúgókat.
Rummenigge: Ingerült vagyok a francia szövetség viselkedése miatt. Szeretném emlékeztetni őket arra, hogy sérülése miatt Lucas Hernandez a múlt keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen és a szombati Hoffenheim elleni találkozón sem volt ott a Bayern keretében. A francia szövetségi kapitány Didier Deschamps szó szerinti idézete, miszerint „Lucas Hernandez egy lábbal is tud játszani” szintén nagyon meglepett minket. (…) A négy behívót kapó francia játékosaink közül Comant, Tolissot és Pavardot természetesen rendelkezésre bocsájtjuk, de Lucas Hernandez esetében a rizikó miatt nagyobb megértésben reménykedtünk.
Dr. Müller-Wohlfahrt: Lucas Hernandez állapotáért én vállalom a felelősséget és az én véleményem az, hogy a francia válogatott soron következő meccsein nem játszhat, ezért a jelölése is értelmetlen.

Mint ismert, a francia keret kijelölése után Niko Kovac nyilvánosan kételkedett abban, hogy Lucas elutazik a válogatotthoz, Deschamps erre reagálva nyilatkozta többek között azt is, hogy a Bayern védője akár egy lábbal is képes játszani. A szombati meccs után Brazzo is arról beszélt, hogy nem engedik el őt a válogatottba.A Bayern másik sérült védőjével, a bordájában hajszálrepedéssel diagnosztizált David Alabával is hasonló helyzetben áll a klub, az osztrák szövetség ugyanis bejelentette, hogy Alaba utazni fog a válogatottal és a válogatott orvosai is megvizsgálják őt. Arra szerencsére nincs sok esély, hogy Lucas és David végül pályára lépjenek az EB-selejtezőkön.

Közlemény: Kalle ingerült a francia szövetség viselkedése és Deschamps kijelentése miatt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top