Bundesliga

Váratlan hazai vereség, nem érdemtelenül győztek a vendégek | Bayern 1-2 HoffenheimA Bayern egy rendkívül gyenge első félidő után a másodikban két gólt kapva hagyta veszni a három pontot a meccs előtt még nyeretlen Hoffenheim ellen. 

Bayern 1-2 (0-0) Hoffenheim

🔴 Bayern: Neuer – Kimmich, Boateng, Süle, Pavard – Thiago, Tolisso (Tolisso 61) – Gnabry, Coutinho, Coman (Müller 61) – Lewandowski

🔄 Padon végezték: Ulreich – Martínez, Cuisance, Perišić, Davies, Müller, Mai

🆚 Hoffenheim:  Baumann – Posch, Akpoguma, Hübner – Kaderábek (Stafylidis 62), Rudy, Grillitsch (Nordtveit 67), Geiger, Skov – Bebou, Adamyan

Gólok: Lewandowski (73), ill. Adamyan (54′, 79′)ELSŐ FÉLIDŐ

▪ Komoly Hoffenheim helyzettel indult a meccs – a vendégek a 4. percben vezettek kontratámadást, de Adamyan eltotojázta a lehetőséget, ugyanis Boateng óriási sprintet levágva végül utolérte őt és tisztázott előle.

▪ 15 perc után kiegyenlített a játék. A Bayern többet birtokolta a labdát és többet van az ellenfél térfelén, de a TSG-é volt az egyetlen helyzet.

▪ Kimmich beadásából Gnabryról pattant be a labda, a bepassz előtt viszont lesen tartózkodott a bajorok ifjú vezére.

▪ Két perc három helyzet: A 26.-ban Gnabry tüzelt kapura, majd a kipattanót Thiago tette rá. 27. percben Kimmich ezúttal Tolisso elé varázsolta a labdát, aki a 16-oson belül fordult rá a kapura és lőtte fölé.

▪A 39. percben Posch került a bajorok kapuja elé, de gyenge próbálkozása nem okozott gondot Neuernek, hazaadta a ziccert.

▪ A félidő vége előtt Tolissonak volt egy veszélytelen távoli lövése illetve, illetve Thiago előtt is adódott egy lehetőség.

▪A korábbiakhoz képest ezúttal elég sótlan félidőt láthattunk. A Bayernnél van többet a labda, de a Hoffenheim tisztesen helytáll eddig.
MÁSODIK FÉLIDŐ

▪ A fordulás után is a vendégeké az első helyzet – Skov távolról célozta meg a sarkot, de Neuernek nem okozott gondot a hatástalanítása.

▪ GÓL, a Hoffenheim nem érdemtelenül szerezte meg a vezetést – Tolisso adta el a labdát, majd az akció végén Adamyan lőtt Boateng lába között és Neuer keze mellett a rövidbe. 0-1 oda.

0-1 Adamyan

▪ A 60. percben a kissé halovány Coutinho próbálkozott egy távoli lövéssel – megpattanó labdája a kapu fölé vágódott.

▪Kettőscsere: Tolissot Perisic, Comant Müller váltja. Pavard visszatért a védelem jobboldalára, a Bayern pedig háromvédős felállásra állt át.

▪ A 64. percben majdnem újabb gólt lőtt a Hoffenheim, Posch éles szögből lőtt kevéssel Neuer kapuja mellé.

▪ 69. perc: Boateng csodálatos belöbbölését Gnabry háttal a kapunak csúsztatta mellé. Egy perccel később Lewandowskinak volt egy közeli kísérlete fejjel, fölé bólintotta.

▪ GÓL!!! Müller beadását Lewandowski fejeli be közelről, 1-1 – nagyon fontos gól! Az idei 10 tétmeccs mindegyikén betalált a lengyel.

Lewandowski 1-1

▪ GÓL… Egyenlítőgólja után a Bayern fellelkesült, de a Hoffenheim szerezte meg az újabb találatot – Adamyan 16 méterről talált be ismét Boateng lába között a kapu baloldalába, Neuer tehetetlen volt. 2-1 oda.

Adamyan 1-2

▪ A 85. percben Müller közeli lövését blokkolták, a kipattantót Süle vágta távolról fölé.

▪ Gnabry 16-oson kívüli próbálkozása Thomas Müllert érintve hagyta el nemsokkal az ellenfél kapuját.

▪ Az eredmélny már nem változott: a Hoffenheim történelme során először győzte le a Bayernt idegenben.


STATISZTIKA

ÖSSZEFOGLALÓ

Hamarosan.Váratlan hazai vereség, nem érdemtelenül győztek a vendégek | Bayern 1-2 Hoffenheim
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top