Egyéb

Gnabry tíz évesen nem igazolhatott a Bayernbe – „Apám kemény maradt”



Serge Gnabry 2017-ben írta alá a Bayernnel való szerződését, 8 millióért került Brémából a bajor fővárosba – a Bayern magazinjának legutóbbi számában elárulta, hogy már  tíz évesen is csatlakozhatott volna a müncheniekhez.



„Oh ember, nagyon mérges voltam akkor. Teljesen készen álltam és sírtam is. De apám kemény maradt. Ő volt az edzőm és nyomon akarta követni a fejlődésemet. Münchenben ez nem ment. Először 12 évesen igazolhattam a VFB Stuttgarthoz. És mint végül kiderült, a döntései nem voltak helytelenek.”

 

Gnabry apja, a korábbi elefántcsontparti válogatott Jean-Hermann, Serge 15 éves koráig töltötte be az edző/apa funkciót, aztán 2011-ben igazolt Gnabry az Arsenalhoz, 2015-ben pedig az ágyúsok kölcsönadták őt a West Bromwichnak. Az akkori edzője, Tony Pulis akkor ezt nyilatkozta: „Serge azért jött, hogy játsszon. Viszont jelenleg nincs azon a szinten, hogy játszhasson.”

Egyes, valószínűnek tekinthető hírek szerint a Werder a Bayern közreműködésével szerezte Gnabryt, majd töltött el a német játékos egy évet Brémában, hogy aztán aprópénzért, 8 millióért igazoljon Münchenbe.


Gnabry tíz évesen nem igazolhatott a Bayernbe – „Apám kemény maradt”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top