Válogatott

Deschamps válaszolt Kovacnak: „Lucas készen áll egy lábbal is játszani”Didier Deschamps ismét behívta a Bayern négy francia játékosát, Pavardot, Tolissot, Comant és a Paderborn elleni meccs első félidejében fájdalmat tapasztaló Lucas Hernandezt a közelgő EB-meccsekre.A Bayern 80 millás játékosát a tavasszal műtött térdében érzett fájdalom miatt kellett múlt szombaton lecserélni és a Tottenham ellen sem léphetett pályára. Niko Kovacnak természetesen nem tetszett, hogy a franciák számítanak rá: „Jelenleg úgy gondolom, hogy a nem vesz részt a franciaországi utazáson.”

A francia szövetségi kapitány regált a Bayern edzőjének nyilatkozatára:

„Ez nem a Bayern vagy Kovac ellen szól, de nekünk is fontos meccseink lesznek. Elég jól ismerem Lucast, készen áll egy lábbal is játszani. Túl túl sok meccset játszott, de nem nálam. Sok, sok meccset játszott a Bayernben – háromnaponta, holott sérülésből tért vissza.”

Azt is kiemelte, hogy a legutóbbi válogatott túra előtt még más volt a berlini születésű horvát hozzáállása:

„Akkor még abban reménykedett, hogy játékidőt adok neki. Beszéltem Lucasszal, Paderbornban problémája volt, a Tottenham ellen viszont az volt az érzése, hogy képes lett volna jászani.”

Deschamps tehát mindenképp jelöli védőt, azt viszont már nem ígérte meg, hogy játszatni is fogja.

„Jönni akar velünk. Hétfőn meglátuk az állapotát. Két fontos meccsünk lesz, de természetesen nem fogok semmilyen rizikóba belemenni.”Deschamps válaszolt Kovacnak: „Lucas készen áll egy lábbal is játszani”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top