Átigazolási hírek

Fein jövőre visszatérhet a Bayernhez – „Megvan a kvalitása ehhez”Hasan Salihamidzic a Sport Bildnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy elégedettek a Hamburgnak kölcsönadott Adrian Fein fejlődésével.Boldogok vagyunk, hogy Adrian folyamatosan jó mérkőzéseket játszik és jól képviselteti magát Hamburgban, pontosan ez volt a megfelelő út számára. Dieter Hecking egy nagyon tapasztalt tréner, az ő irányítása alatt Adrian tovább fog érni és személyiségileg is fejlődni fog.

A Bayern 2011 óta nem tudott sajátnevelésű játékost beépíteni a kezdőjébe, akkor David Alabának jött össze az áttörés. Nagy kérdés, hogy Fein a Bayernnel való szerződését meghosszabbítva újabb szezont tölt-e kölcsönben a Hamburgban, vagy visszatér nevelőegyesületéhez. Brazzo szavai alapján ez utóbbira is komoly esélye van Adriannak.

Látjuk az esélyt arra, hogy egy tehetségünk egy meggyőző tanulószezont követően visszatérjen az FC Bayernhez és a csapatunk tagja legyen. Folyamatos eszmecserét tartunk a sráccal, neki megvan a kvalitása, hogy elérje ezt.

Fein idén az elsőosztályba való feljutásért játszó HSV egyik legjobbja, de az U21-es német válogatott alapemberévé is kinőtte magát. Korábbi nyilatkozatában elmondta, jól érzi magát jelenlegi állomáshelyén, de el tudja képzelni a Münchenbe való visszatérését is.


Fein jövőre visszatérhet a Bayernhez – „Megvan a kvalitása ehhez”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top