Átigazolási hírek

Sport Bild: Jesust ajánlotta fel a City – mi lesz Havertz és Coutinho sorsa?Részleges keresztszalag-szakadása után Leroy Sané jó úton halad a felépüléssel és tavasszal ismét játszhat – sérülése miatt a Bayern letett a nyári megszerzéséről, most télen vagy nyáron viszont jó eséllyel lehet jóval olcsóbban a münchenieké a 23 éves szélső.

A Bayern továbbra is annyira komolyan gondolja Sané megszerzését, hogy a Sport Bild szerint az angolok alternatívaként Gabriel Jesust ajánlották fel a münchenikenek, mondván, hogy 100 millió euró alatt tárgyalóképesek a brazil kapcsán. A Bayern nem megy bele a játékba, ugyanis mindenképp Sanét akarja.
Sané nyáron, hosszú huzavona után már eligérkezett a Bayernhez, de a sérülése miatt a Bayern alternatíva után nézett és kölcsönbe vette Perisicet az Intertől. Leroy szerződése 2021-ig szól és a City 150 millióért vált volna meg tőle. Ez az ár jelentősen csökkenhet, ugyanis Sané visszamondta a hosszabbítást és legkésőbb 2020 nyarán távoznia kell, ha a City komolyabb összeget akar belőle látni.

A Sané-dealtől függetlenül a bajorok jelenleg azon elmélkednek, hogy az egyik legnagyobb német tehetség Havertz leigazolását forszírozzák vagy 120 millióért Coutinhot váltsák ki a Barcától. Völler korábban megerősítette, hogy Rummenigge komolyan érdeklődött Kai iránt, Coutinho szintű játékost viszont nehezen találnának a müncheniek, így egyelőre óriási kérdés, hogy kettejük közül kik lesz jövőre a Bayern keretének a tagja.Sport Bild: Jesust ajánlotta fel a City – mi lesz Havertz és Coutinho sorsa?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top