Interjúk és nyilatkozatok

Coutinho: Kovac mérvadó beszédet tartott a félidőben – nagyon boldog vagyok itt



A Bayern 27 éves brazil középpályása a BILD-nek adott interjújában elmondta, Niko Kovac 2-1-es vezetésnél meghatározó beszédet tartott a félidőben.


Herr Coutinho, hogyan értékeli a Bayern lenyűgöző, 7-2-es eredményét a Tottenham ellen?

Nagyszerű meccs volt egy remek ellenféllel szemben. Az első félidőben kicsit nehézkes volt a dolgunk, de a félidőben az edző helyesen elmondta, miben kell változtatnunk. Jó, mérvadó beszédet tartott, amelynek a jobb pozíciós játék, a középpályán való jobb játékfelépítés és a jobb labdavezetés volt a lényege. Ezután valóban jobban építettük fel a támadásainkat és nagyobb hittel játszottunk.

A Bayern még soha nem lőtt hét gólt Angliában.

A 7:2-nél fontosabb a három pont. Mindkét meccsünket megnyertük és ezzel összesen hat pontunk van.

A személyes jó rajtja a Bayern játékstílusám múlik?

A kezdettől élvezem a játékostársaim, az edzői stáb, a szurkolók és az újságírók támogatását. Ez fontos számomra. Az, hogy egy ilyen nagy csapat, mint a Bayern akart engem, az egyszerűen lenyűgöző.

Örül, hogy Münchenben új sztárként ünneplik?

Ez nem Coutinhoról szól. Az egész csapat magasszinten játszik, mindenki jól dolgozik, mindenki megtesz mindent és mindenannyian boldogak vagyunk, ez látszódik. Mindenért boldog vagyok, ami itt van. Egyszerűen csak ki akarom venni a részem és egyre inkább a csapat részévé válok. Egyre jobb akarok lenni, mindig újat akarok tanulni.

Az FC Bayern München éve lehet ez a Bajnokok Ligájában?

Lépésről lépésre kell haladni. Ez csak a kezdet, még csak két meccset játszottunk. Most újra a Bundesligát vesszük előtérbe, ezután gondolunk majd ismét a Bajnokok Ligájára.

A legutóbbi szezonja nem volt egyszerű. Elégtételt érez?

Nem, ez nem a revansról szól, hanem a továbbfejlődésről, illetve arról, hogy élvezzem a labdarúgást. Nagyon boldog vagyok itt.



Coutinho: Kovac mérvadó beszédet tartott a félidőben – nagyon boldog vagyok itt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top