Bajnokok Ligája

Kovac: Lucas nem edz ma; Legalább egy pontot akarunk



A Tottenham elleni BL-meccs kapcsán Niko Kovac is megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját.



A Spurs elleni meccstervről: Megpróbáljuk az ellenfelet 60 percnél tovább dominálni. 90 percig nem lehetséges, de meg kell próbálnunk a lehető legtovább megtenni.

A meccsről: Holnap két topcsapat mérkőzik meg egy nagyszerű stadionban. A nyomás valamelyest nagyobb a Tottenhamnél. Élvezni fogjuk a meccset és ha élvezzük, akkor legtöbbször minden jól alakul. Pontot akarunk szerezni. (…) A saját stadionjukban játszanak és a szurkolóik hajtani fogják őket. Megpróbálnak minket nyomás alá helyezni. Nagyon jó focit játszanak, fizikálisan és mentálisan is fel kell készülnünk, technikailag és taktikailag is készen kell állnunk, hogy válaszolni tudjunk arra, ami vár ránk.

A Tottenhamről: Nagyon pozitív fejlődésen mentek keresztül. Látni milyen jelentősége van, ha egy klubnak jó vezetése, jó edzője és jó ötletei vannak. A Tottenham egy nagyon pozitív fény az európai fociban. A holnapi meccsen szemmagasságban lesznek egymással a csapatok.

A kapusok párharcáról: A kapusok nagyon fontosak, jelenleg Neuer és Lloris is remek formának örvend. Manuel egy nagyon erős támasz és ezen kulisszák előtt biztosan jó napot kell kifogniuk a kapusoknak, hogy a csapatuk sikerrel vonulhasson le a pályáról.

Harry Kane-ről: Amit Kane hétről hétre mutat a Premier League-ben, az zseniális. Nincs olyan, amit ő nem tud. Lewandowskival együtt a világ legjobbjai közé tartozik.

Hernandezről és Perisicről: Lucas nem vesz részt a mai edzésen, egyénileg fog tréningezni. Várni akarunk még egy napot. Ivan Perisic egészséges és versenyképes állapotban van.

A célról: A Tottenhamnek holnap pontot kell szereznie. De mi is legalább egy pontot akarunk. Ez nagyon jó kiindulópont lenne számunkra a két Olympiakos elleni meccs előtt.



Kovac: Lucas nem edz ma; Legalább egy pontot akarunk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top