Bajnokok Ligája

Gnabry: Ki kell használnunk a lehetőségeinketSerge Gnabry a Tottenham elleni meccs kapcsán válaszolt a sajtó által feltett kérdésekre.A Tottenham elleni meccsről: Nem lesz egyszerű. Az előző szezon BL-döntősével játszunk, koncentráltnak kell lennünk és ki kell használnunk a lehetőségeinket. Várjuk a meccset! Ha holnap győzünk, nagyon fontos lépést teszünk a helyes irányba. Az Arsenallal való duellek egy kicsit még ott vannak az emlékezetemben, de a legfontosabb, hogy győzzünk holnap. Minden meccsen száz százalékosan motivált vagyok és így vagy úgy, de száz százalékot is fogok nyújtani.

A Paderborn elleni meccsről: Nem ez volt a legjobb meccsünk, de a lényeg, hogy győztünk. Fontos volt, hogy nem adtuk ki a kezünkből a mérkőzést. Amennyiben holnap megszerezzük a vezetést, fontos lesz, hogy egy góllal rátegyünk a lapátra. Még ha a Tottenham ellen nem is lesz egyszerű.

Az Angliában eltöltött időszakáról: Keményen dolgoztam. Az edző épített rám és játszhattam is. Egy fiatal játékos számára ez a legfontosabb.

A Bayernes időszakának elejéről: Fontos volt, hogy megmutathattam amire képes vagyok. Az edző bizalmat szavazott nekem és ezáltal egyre nagyobb és nagyobb lett az önbizalmam.

A Tottenham stadionjáról: Még nem sokat láttam belőle, de nagyon modernnek tűnik, biztosan nagy öröm lesz itt játszani.

Kane és Lewa párharcáról: Biztosan veszélyes lesz. Meg kell próbálnunk megállítani őt és Robert Lewandowskit jó pozícióba hozni.

Hugo Llorisról: Ha jó lehetőségünk lesz a befejezésre és jó helyre megy a labda, mindegy ki a kapus. Tudjuk, hogy Hugo Lloris egy jó kapus, de neki is lehet gólt lőni.Gnabry: Ki kell használnunk a lehetőségeinket
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top