Interjúk és nyilatkozatok

Perisic maradni szeretne: „Hiszek magamban”Ivan Perisic a The Atletic online portálnak adott nyilatkozatában elmondta, a Bayernnél eltöltött egy éves kölcsönidénye után is szívesen maradna Münchenben. Beszélt az átigazolásáról és Mourinho megkereséséről is.A 30 éves horvát játékos a pályán és azon kívül is remek beilleszkedésen ment keresztül a Bayernnél – két gólnál és két gólpassznál jár idén. A Paderborn ellen vírusos megbetegedés miatt nem játszhatott, a Tottenham elleni találkozón azonban a klub tájékoztatása szerint már ott lehet a keretben, legalábbis elutazik a csapattal Londonba.

„Hiszek magamban. Képes vagyok meggyőzni a klubot, hogy megtartsanak engem. Ez a kívánságom. Mindent megfogok tenni ezért.”

Az Inter és a Bayern által kötött kölcsönszerződés 20 millió eurós elővételi záradékot tartalmaz. Ivan tisztában volt vele, hogy nem ő volt a Bayern elsőszámú választása:„Gyorsan mentek a dolgok. Mindenki ismeri a történetet: Miután Sané megsérült, a klub kapcsolatba lépett az Interrel, ezután pedig az ügynökömmel. Egy éjszakán keresztül gondolkoztunk a feleségemmel, majd belementem a dologba. (…) Gyakran, nem mondanám, hogy alábecsülve alá, de mindig a hátsó ajtón érkeztem meg a klubjaimba – csak később, a tudásommal tudtam meggyőző lenni. Nem annyira vagyok jelen a médiában. Szívesebben beszélek a pályán.”

Perisic elárulta, hogy 2017-ben közel állt ahhoz, hogy a Manchester United csapatába igazoljon.

„Nagy megtiszteltetés volt számomra, amikor José felhívott. Igazából nagyon szívesen csatlakoztam volna hozzá és játszottam volna a Unitedben. Álmom volt, hogy valamikor az összes topligában játszhassak. Az átigazolás végül nem jött létre, amely fájdalmas volt számomra, de nem akarok belemenni a részletekbe. Csak két évvel később tudtam meg, mi miatt hiúsult meg igazából a transzfer.”

Ezt a részletet természetesen nem árulta el, de nyáron Mourinho is lenyilatkozta, nem tudja miért nem ment a horvát a MU-ba, hiszen akarta őt. Reméljük utólag azért nem bánta meg, hogy így alakult a pályafutása.


Perisic maradni szeretne: „Hiszek magamban”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top