Vezetőség és stáb

Kahn: Vannak ennél kisebb kihívások is az életben, de…

A közeljövőben komoly változások következnek be a Bayern vezetőségében. Uli Hoeness helyét november 16-tól Herbert Hainer veszi át, míg január 1-jétől Oliver Kahn is csatlakozik a staffhoz, ő 2021. januárjában váltja majd le végleg Rummeniggét.

A Bayern egykori legendás kapusát a nevelőcsapata, a Karlsruhe 125 éves fennállásának taggyűlésén tiszteletbeli taggá nyilvánították. A Badische Neueste Nachrichtennek adott nyilatkozatában a jövőjét érintette – mint ismert, televíziós szakértőként sok témában szólalt meg, ezért hamarosan vissza kell fognia magát.

„Minden újságírónak elmondtam, hogy megértéssel kell lenniük felém. 2020. január 1-jétől belevágok a lecsóba. Nem hiszem, hogy értelme lenne sokat mondani erről. Az biztos, hogy vannak ennél kisebb kihívások is az életben. De mindig is olyan ember voltam, aki tudatosan kereste ezeket a szituációkat.”Kahn, a feleségével és a Karlsruhe sportigazgatójával, Oliver Kreutzerrel.

Kahn az aktív időszakában is vezető személyiség volt, kimondta amire gondolt – valamikor nagyon is közvetlenül. A lap azon kérdésére, miszerint szeretne-e hasonló, nyílt véleményjelenlétre törekedni, mint a jelenlegi vezetők, az alábbit válaszolta:

„Először is, várom már hogy elkezdődjük. Ezután megtekintem a struktúrát és minden mást is, ehhez tartozik a kommunikáció is. Az embernek engednie kell, hogy a megtalálja a saját útját és ez nem az első naptól kezdve működik, bele kell nőnöm a feladatba. Rendelkezni kell azzal a tulajdonsággal is, hogy azt mondjam: „Először belépek, két lépést hátrálok és készen állok egyszerűen csak tanulni.”Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top