Átigazolási hírek

Feint marasztalni akarják Hamburgban – „Minden ki fog derülni”



A müncheni születésű Bayern-nevelés Adrian Fein a komolyabb tehetségek közé tartozott a klub akadémiáján – hét éves koráig még a városi riválisnál kergette a labdát, focizni azonban már a Rekordbajnoknál tanult meg.



A ranglétrán egyre feljebb törve 20 évesen már a másodosztályú HSV és az U21-es német válogatott kulcsemberea lett. Klubcsapatában idén egyetlen percet sem hiányzott a pályáról, a nemzeti csapat legutóbbi két meccsén pedig a meccs emberének választották a szurkolók. Korábban edzője és a klubvezetők is komoly elismeréssel beszéltek a játékáról.

Nem csoda, hogy a Bayerntől kikölcsönzött tehetséget tovább marasztalnák az északiak. A BILD által felvázolt modell szerint a Bayern hosszabbíthat Feinnel és kölcsönben hagyhatja őt a hamburgiaknál.




Egyelőre azonban még a müncheni vezetők számára is korai lenne erre gondolni. Egy jó teljesítmény és Javi esetleges távozása esetén nem zárhatjuk ki, hogy a profijai között, sajátnevelésűként próbálhatja ki őt a Bayern edzője. Természetesen a maradásának is meglennének a pozitív tényezői.

Fein apja a Hamburger Abendblattnak nyilatkozott az általa vélt legkedvezőbb eshetőségről:

„Ideális lenne, ha a HSV-nél törne be, feljutna a csapattal és legalább egy évet a Bundesligában játszana a HSV-vel. Fiatal játékosként az embernek elővigyázatosan kell élveznie a Bayernt. Természetesen Adrian klubja a Bayern, de véleményem szerint csak akkor lenne értelme visszaérnie, ha reális esélye lenne játszani. Ez természetesen még időbe telik.”

A játékos ügynöke nem akar annyira a távolba tekinteni:

„Teljesen elégedettek vagyunk Adrian fejlődésével. De még nagyon korai komoly gondolatokat ejteni a szezonon túlról.”

Erről beszélt maga a játékos is a Skynak adott nyilatkozatában:

„Jelenleg semmi nem szól az ellen, hogy itt maradjak. De nem csak én hozom a döntéseket. Még a szezon elején vagyunk, a hónapok során minden ki fog derülni.”

Feint marasztalni akarják Hamburgban – „Minden ki fog derülni”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top