Bajnokok Ligája

Neuer: Magabiztos vagyok, de kemény, rögös út vár ránk



Manuel Neuer a Red Star Belgrád, korábbi ismertebb nevén a Crvena Zvezda elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

A BL-szezonról: Nagyon magabiztos vagyok, mindazonáltal egy kemény, rögös út vár ránk. Az elmúlt szezonban nagyon csalódottnak kellett lennünk, a kiesés egyértelműen túl korán érkezett. Ezúttal legalább az elődöntőig akarunk jutni. Nagyon motiváltak vagyunk.

Boatengről: Jerome mindig hozta a teljesítményét és jó felkészülést is abszolvált. Sok tapasztalattal rendelkezik. 2011 óta játszom vele a Bayernnél, a válogatottnál még régebb óta. Természetesen nagyon jól ismerem őt. Egyáltalán nem aggódom miatta.

A célokról: Nehéz megmondani hol is tartunk. Sok sikert ünnepeltünk és az első játéknap előtt nem lehet megmondani mire képes a csapat. A Liverpool elleni lkiesés miatt azonban nagyon motiváltak vagyunk. Feltétlenül meg akarjuk nyerni a trófeát.

Ter Stegenről: Ebben a témában nem nyilatkozom többet. Az első állásfoglalásom is közvetlenül egy meccs után érkezett, ezért ezzel kapcsolatban nem fogok többet mondani.




A Liverpool elleni kiesésről: Nagyon sikeréhes csapatunk van és ismét Münchenbe akarjuk hozni a serleget. Páran már megnyertük a BL-t és meg akarjuk ezt ismételni – mások, akik még soha nem nyertek is szintén nagyon motiváltak. Mindent megteszünk érte.

Marko Marinról, az ellenfél német játékosáról: Természetesen követtem az útját, játszottunk együtt. Belgrád Messijeként emlegetik. Örülök, amikor régi ismerősökkel találkozom, várom a meccs utáni beszélgetésünket és minden jót kívánok neki.

A Red Star Belgrádról: Tavaly játszottak a Napoli és a Liverpool ellen, idegenben gyakran voltak defenzívek. Gyors játékkal kell őket probléma elé állítanunk. Ellenben oda kell figyelnünk a kontráikra.

A topformájáról: Csak meg kell nézni a legutóbbi meccseimet. A vádlisérülésem és a visszatérésem után jó volt a Lipcse elleni találkozóm és a válogatott mérkőzéseket is jól abszolváltam. Azt hiszem jó formában vagyok.



Neuer: Magabiztos vagyok, de kemény, rögös út vár ránk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top