Interjúk és nyilatkozatok

Coutinho: Itt még családiasabb, mint Liverpoolban | 1. rész

Philippe Coutinho Correia a Skynak adott interjújának első részében  többek között a Münchenben eltöltött első heteiről, a család fontosságáról, a beilleszkedésről, és a családi hangulatról nyilatkozott. Philippe, most már egy hónapja tartózkodik Münchenben. Milyenek voltak az első hetek?

Nagyon szép volt. Az első napokban körbevezettek az összes létesítményben. Megismertem a csapattársaimat és természetesen az edzői stábot. Napról napra egyre jobban érzem magam, nagyon boldog vagyok.

Kivel érkezett Münchenbe?

A feleségemmel és a gyermekeimmel élek itt. Költözés előtt egy városközponti hotelban szálltunk meg és megismerkedtünk egy kicsit Münchennel, amely nagyon szép és érdekes.

Ki is ismerték már a várost?

Egy kicsit persze. A hotel körül gyakran sétálgattunk és körülnéztünk. Tehát a centrumot már egész jól ismerem.

Milyen fontos számára, hogy a családja is itt van?

A családom jelent számomra mindent! A feleségem és a gyermekeim a legfontosabbak, ami létezik. Az irántuk érzett szeretetemből merítem az összes energiámat. A szüleim és a testvérem is ehhez a körhöz tartozik, mindig támogattak engem. A családom számomra mindennek a központja.Volt aki különösen sokat segített Önnek az első hetekben?

Igen, persze. Thiago brazil és beszél portugálul. Nagyon sokat segített nekem az első napokban, főleg a kommunikációt illetően. A német brutálisan nehéz! De elkezdtem kicsit tanulni. Pár alkalmazott is beszél portugáluk, ez is megkönnyíti a dolgom.

Az első nyílt edzésén fél órán át adott autogrammokat és készített fotókat a szurkolókkal.

Sőt, még tovább!

Barcelonában ilyen szinte soha nem fordul elő. Hogyan fogadta a Bayern-szurkolók közelségét?

Nagyon jónak tartom! A rajongók hihetetlenül kedvesek voltak velem, szuper ezt a pozitív energiát ilyen közelről érezni tőlük. Mindig nagyon sok gyermek is van közöttük, látom a sugárzást a szemükben és ez boldoggá tesz. Aznap hihetetlenül sok aláírást osztogattam, remélem senkit nem hagytam ki. Ez a rendszeres kapcsolattartás nagyon szép.

Az FC Bayernnél összességében családiasabb a légkör, mint az exklubjainál?

Mindenképp. Pontosan erre is számítottam. Itt minden nagyon családias. Liverpoolból már ismerem egy kicsit ezt az érzést, de itt még családiasabb.

Hamarosan jelentkezünk az interjú második részével is!1 hozzászólás

1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top