Válogatott

Perisic betalált, Alabáék győztek, Lewáék kikaptak, Coutinho is játszott

Nem csak a németek, Alaba, Lewandowski, Perisic és Coutinho is pályára lépett péntek este az EB-selejtezőkön és felkészülési mérkőzésen.

Alabáék kiütéssel győztek

David Alaba vezényletével az osztrákok simán, 6-0-ra verték meg és küldték haza a letteket Salzburgból a G-csoportban. A Bayern játékosa a sógorok támadó középpályáján 90 percet végigjátszva járult hozzá pár jó támadáshoz, gólt azonban sajnos nem sikerült szereznie. Arnautovic két, Sabitzer, Laimer és Gregoritsch góljaival, valamint egy öngólnak köszönhetően alakult ki a végeredmény.



Perisic betalált, a horvátok győztek

Iven Perisic egy góllal vette ki a részét a horvátok 4-0-ás, szlovákok ellen aratott idegenbeli győzelméből a magyarok csoportjában. A 30 éves müncheni szerzemény végigjátszotta a meccset és egy perccel a térfélcsere után egy távoli, megpattanó lövést követően lőtte meg a szomszédok második találatát. Rajta kívül Vlasic, Petkovic és Lovren voltak még eredményesek.

Lewandowskiék besültek

A G-csoport másik meccsén elveszenvedte első vereségét a Lewandowskit is soraiban tudó lengyel válogatott, Roberték 2-0-ra kaptak ki szlovén környezetben. Ettől függetlenül öt játéknap után továbbra is ők az elsők, három ponttal megelőzve Alabáékat. Hétfőn jön a két klasszis duellje Varsóból.

Coutinhoék leikszeltek

A nyári Copa America győzelem utáni első barátságos meccsen a Coutinhoval kezdő brazilok 2-2-es döntetlent játszottak a James Rodriguez nélkül pályára lépő Kolumia ellen a miami Hard Rock stadionban. A Bayern kölcsönjátékosa 80 percet töltött a pályán, amikor 2-2-nél Bruno Henrique váltotta. A gólokat egyébként Casemiro és Neymar, valamint a duplázó Muriel szerezték.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top