Akadémia

FCB II: Singh szépségdíjas találata sem volt elég a győzelemhez



A Bundesliga harmadosztályának hetedik játéknapján az Unterhaching csapatát fogadva kapott ki 2-1-re a Bayern II.

🔴 FCB II: Früchtl – Richards, Feldhahn, Mai, Köhn – Singh, Welzmüller, Will (81. Stiller), Dajaku (64. Batista Meier) – Zylla (64. Zirkzee), Wriedt

🔄 Padon végezték: Hoffmann, Mayer, Nollenberger, Daniliuc

🆚 Unterhaching: Mantl – Dombrowka, Endres, Greger, Winkler – Stahl (74. Stierlin), Hufnagel – Schröter, Bigalke, Bandowski (46. Müller) – Stroh-Engel (74. Hain)

Gólok: 0:1 Schröter (10.), 1:1 Singh (38.), 1:2 Richards (öngól/58.)

Jobban kezdte a meccset a Bayern, de idővel a vendégeké lett a veszélyesebb csapat. A 10. percben jött is a vezetőgóljuk, egy hosszú indítás után az ellenfél támadója egyesegyedül maradva vezethette, majd passzolhatta le ziccerben lévő, szintén nagyon üresen maradt társának a labdát, aki nem hibázott. Öt perccel később Dajaku előtt adódott lehetőség, a remekül mozgó Singh átadását lőtte a kapusba. Próbálkozott Zylla is a gólszerzéssel, de az egyenlítést Lukas Mai hosszú átadása után Singh kapásból, csodálatos mozdulattal szerezte meg. Szépségdíjas találat!



Az új-zélandi gyerek egyre jobban belelendül a Bayernnél

Fordulás után a vendégek aktívabban jöttek ki, egy óra játék után szerencsés körülmények között a vezetést is megszerezték. A vendégek a büntetőterületen belül építettek fel szép támadást, amely végül Chris Richards lábát érintve Früchtl kapujában ért véget. A Bayernnek csak kisebb lehetőségei voltak az egyenlítés megszerzésére, sőt, Früchtl kétszer is megakadályozta az Unterhaching harmadik gólját. A mérkőzés összefoglalóját itt tudjátok megtekinteni.

A válogatott szünet miatt a Bayern II legközelebb szeptember 14-én, a Sonnenhof Großaspach otthonában vendégeskedik.

FCB II: Singh szépségdíjas találata sem volt elég a győzelemhez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top