Hivatalos

Hivatalos: Kahn ötéves szerződést kapott – „Köszönöm a bizalmat.”



A Bayern Münchent működtető gazdasági társaság csütörtöki, felügyelőbizottsági ülésén Oliver Kahnt egyöntetűen választották meg a klubigazgatótanács tagjának.

A Bayern egykori legendás kapusa és csapatkapitánya 2020. január 1-jétől öt éves szerződés keretein belül lép állományba és lesz Karl-Heinz Rummenigge mentoráltja, 2022. január 1-jén pedig utódja a vezérigazgatói poszton.

Oliver Kahn: Nagy megtiszteltetés számomra, hogy először az igazgatótanács tagja lehetek, később pedig átvehetem az FC Bayern München AG vezérigazgatói pozícióját is. Köszönöm a felügyelőbizottságnak ezt a bizalmat. Mélyen azonosultam a klubbal, nagyon erősen befolyásolta az életemet. Sportszakmai és gazdasági sikerek, egység a szurkolókkal, felelősség a klub történelme és értékei iránt – ezt képviseli az FC Bayern. Ezeket a jellemzőket szeretném a klub munkatársaival, a vezetőség és a felügyelőbizottság tagjaival továbbfejleszteni.



Kahn tegnap az felügyelőbizottsági ülésre vezető úton.

Uli Hoeness: Meggyőződésünk, hogy Oliver Kahn személyében a tökéletes megoldást találtuk meg az FC Bayern München AG igazgatótanácsának elnökének. Oliver egy meghatározó játékosa volt a klubunk történelmének. Évekig volt az FC Bayern és a német válogatott kapitánya, szinte minden lehetséges címet megnyert, ráadásul mindig akarattal lépett pályára. Az aktív karrierje után megszerezte az MBA-t (Master of Business Administration) és emellett párhuzamosan a felépítette a saját vállalkozását. Oliver Kahn ismeri a futballt, a gazdaságot és magában hordozza az FC Bayern DNS-ét. Biztosak vagyunk benne, hogy Oliver Kahn a megfelelő ember arra, hogy az FC Bayernt a jövőbe vezesse.

Hivatalos: Kahn ötéves szerződést kapott – „Köszönöm a bizalmat.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top