Hivatalos

Hivatalos: Hoeness háttérbe vonul, Hainer válthatja



Ahogyan arról a BILD júliusi exkluziv / breaking híre alapján beszámoltunk, Uli Hoeness úgy döntött, hogy nem indul a Bayern következő, november 15-ei elnökválasztásán. Erről augusztus 29-én csütörtökön, az Allianz Arénában tájékoztatta hivatalosan a felügyelőbizottsági tagokat, illetve a szintén megjelenő Oliver Kahnt és Hasan Salihamidzicset is.

Hoenessznek jogában áll előterjeszteni az utódjelöltjét, aki nem meglepő módon barátja és bizalmasa, az Adidas egykori vezérigazgatója, Herbert Hainer lesz, jelentette be a Bayern. Minden bizonnyal a 65 éves német Bayern-fan tölti majd be Uli egyik jelenlegi pozícióját.



Uli másik pozíciójára is ő a fő esélyes, ugyanis a korábban megszellőztetett híreknek megfelelően Hoeness a 2023-ig szóló felügyelőbizottság elnöki posztjáról is távozik – a döntéshozói testület tagjaként azonban továbbra is állományban lesz majd.

Uli Hoeness pénteken sajtótájékoztató keretein belül nyilvánul meg a visszavonulásáról. Korábbi hírek szerint elsősorban a feleségének tett ígérete és a családdal való több időtöltés miatt vonul a háttérbe.

Hivatalos: Hoeness háttérbe vonul, Hainer válthatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top