Átigazolási hírek

Völler: Rummenigge komoly érdeklődést tanúsított Havertz irántRudi Völler, a Bayer Leverkusen ügyvezetője a Sky adásában, a „Wontorra On Tour”-ban elmondta, Kai Havertzet ezen a nyáron több klub – természetesen a Bayern is szerette volna leigazolni.

„Nem titok, hogy Rummeniggével volt közöttünk telefonbeszélgetés és komoly érdeklődést tanúsított. Barátságosan és korrekten beszéltem vele. Meg is értette, hogy nem megyünk bele a dologba. Azt viszont biztosíthatom, hogy nem a Bayern München volt az egyetlen klub, amely megkeresett minket Kai Havertz ügyében.”Völler ismét elmondta, miért nem adták el a legkelendőbb német tehetséget.

„Meggyőződésünk, hogy nem csak nekünk, hanem Kainak is jót tesz, hogy egy újabb évet a Bayer Leverkusennél tölthet. Ráadásul a jétékával legalább egy évig még elvarázsolhatja a szurkolóinkat”.

Havertz szerződése 2022-ig szól és a hírek szerint 100 millió euró körüli összeget kell leraknia a komoly szándékú érdeklődőknek. Völler egy korábbi nyilatkozatában elmondta, a játékos dönti el, hogy mikor hova szeretne igazolni. Legvalószínűbb esélyesként természetesen a Bayern Münchent kezeli a sajtó.

Völler: Rummenigge komoly érdeklődést tanúsított Havertz iránt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top