Akadémia

FCB II: Drámai döntetlen hazai pályán, a Chemnitzer ellen



Sebastian Hoeness idei csapata, a Bayern II döntetlennel zárta a Bundesliga III hatodik fordulóját, ugyanis fordulatos meccsen 2-2-es döntetlent játszott a szintén feljutó, idén még nyeretlen Chemnitzer FC csapatát fogadva – 2114 szurkoló előtt. A vendégek a fordulás után két perc alatt vezetést szereztek, de a Bayern Dajaku korai és Rochelt 64. percben lőtt góljával fordított, de sajnos öt perccel a vége előtt az egyenlítőgólt is bekapta.

Sebastian Hoeness: Átjár az eredmény miatti csalódottság. A gyengébb első félidő után a másodikban jók voltunk. Ezért is nagyobb pár, hogy ilyen későn bekaptuk a döntetlent jelentő gólt is. A gólokat szuperül kijátszottuk. A vezetés után el kellett volna érnünk a célunkat.

🔴 FCB II: Früchtl – Richards, Feldhahn, Mai, Stanisic (46. Rochelt) – Welzmüller, Will – Dajaku (72. Nollenbeger), Zirkzee (65. Zylla), Singh – Wriedt

🔄 Padon végezték: Hoffmann, Batista Meier, Köhn, Daniliuc

🆚 Chemnitzer: Jakubov – Blumberg (74. Itter), Schoppenhauer, Sarmov, Reddemann, Milde – Garcia (67. Tuma), Bohl, Langer, Bonga – Bozic (90. Tallig)

Gólok: 0:1 Bohl (47.), 1:1 Dajaku (53.), 2:1 Rochelt (64.), 2:2 Tuma (85.)

 

A Bayern legközelebb augusztus 31-én fogadja hazai pályán az Unterhaching csapatát.

FCB II: Drámai döntetlen hazai pályán, a Chemnitzer ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top