Átigazolási hírek

Francia klub akarja Sanchest, mégis jöhet egy új 6-os?



Mint ismert, Renato Sanches már az első bajnoki után kifakadt, amiért csak öt perc lehetőséget kapott Niko Kovactól – egy meccs utáni kérdésre válaszolva elmondta, távozni akar a Bayerntől.

Rummenigge akkor még csillapította a portugált, Salihamidzic viszont Cuisance sajtótájékoztatóján megszellőztette, hogy szeptember 2-áig bármilyen lehetőségre nyitottak. Azóta jött is a hír: A tavalyi francia kiírás második helyzetettje, azaz a BL-induló Lille a 22 éves portugállal akarja megerősíteni a középpályáját.

A Bayern eddig ragaszkodott Sancheshez, Cuisance és Coutinho érkezésével azonban még gyengébbek a raszta lapjai. Nem valószínű, hogy a bajorok szívesen szembesülnének Renato újabb, közösségromboló nyilatkozataival.



Védekező középpályás érkezik?

Sanches inkább a nyolcas pozícióban érzi magát otthonosan, ott, ahol többek között Thiago, Tolisso, Cuisance, Coutinho, Goretzka és Müller is bevethető. Az ő eladása egy védekezőbb középpályás érkezését segíthetné elő, ugyanis Michael Cuisance-t sokan inkább egy sorral előrébb látják. A Sport Bild azon kérdésére, hogy jöhet-e új hatos, Brazzo csak annyit mondott: „Meglátjuk.”

A sportigazgató július közepén Párizsban találkozott Marc Roca képviselőjével, de a bajorok sokallják a szerződésében szereplő 40 milliós záradékot. Talán a Sanches esetleges eladásából befolyt összeggel együtt mégis jön az Espanyol játékosa? Thiagot már elkezdte követni instán…

Francia klub akarja Sanchest, mégis jöhet egy új 6-os?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top