Átigazolási hírek

Di Marzio: A Bayern ajánlatot tett VignatoértA Perisic-dealről is először beszámoló Gianluca Di Marzio, az egyik leghitelesebb forrásokkal rendelkező olasz újságíró szerint a Bayern körülbelül egy hónapnyi megbeszélés után nyújtott be ajánlatot a Chievo 18 éves olasz-brazil szélsőtehetségéért, Emanuel Vignatoért. A számokban ismeretlen ajánlat állítólag egyelőre nem tetszik a veronaiaknak, ugyanis magában foglalja a játékos 15 éves öccsének, Samuelnek a játékjogát is.

Vignatot nagy tehetségnek tartják. 2017-ben, 16 évesen a ligában, 2018 novemberében pedig az olasz U19-ben debütált. A vele kapcsolatos pletykákat korábban a nevesnek nem mondható, viszont helyi lapként vélhetően hiteles veronai lap, a „La Arena” kezdte el megszellőztetni, ők (nem Christian Falk) írták meg először, hogy a bajorok felvették a kapcsolatot a játékos ügynökével. Mivel tulajdonképpen bármelyik forrás rendelkezhet hiteles infóval, ezért korábban vele kapcsolatban is beszámoltunk az oldalunkon.

A korábbi hírek szerint a bajorok egyelőre a második csapatukban számítanának Vignatora – természetesen amennyiben képesek és hajlandóak őt megszerezni a Chievotól.

 

Di Marzio: A Bayern ajánlatot tett Vignatoért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top