Interjúk és nyilatkozatok

Reakciók a Coutinho-transzferről: „A komplett Bundesliga örülhet neki.”



A Barcelona képviselője után a Bayern vezetősége is megerősítette, hogy Coutinho kölcsönben Münchenben folytatja a pályafutását. Természetesen óriási az öröm, hogy sikerült sikerült megegyezni a felekkel. Lássuk a meccs utáni nyilatkozatokat.

Salihamidzic: Rummeniggével ezen a héten Barcelonában jártunk és megegyeztünk a játékossal és az ügynökével. Nagyon jó megbeszéléseket vezettünk, a klubbal is nagyon jó a kapcsolatunk. Hiányzik még egy pár részlet, az orvosi vizsgálat és az aláírás. De nagyon boldogok vagyunk, hogy megszerezzük Coutinhot. Opciókat fog biztosítani számunkra. Tud a 10-esen játszani, képes baloldalról is támadni, ahogy azt gyakrabban tette a Barcelonában is. A Copa Americán is láthattuk, hogy milyen lenyűgöző játékosról van szó. Mindannyian egy nagyon-nagyon jó játékosnak örülhetünk. Valami látványosat kínálunk a szurkolóinknak.

Rummenigge: Legkésőbb vasárnap, hétfőn várjuk őt Münchenbe. Részt vesz az orvosi vizsgálatain és végül a szerződését is aláírja. Nagyon, nagyon jó és baráti kapcsolatom van az elnökkel, talán ez is egy kis segítséget jelent számunkra ahhoz, hogy az FC Bayernhez transzferáljuk a játékost. Coutinho a Bayern számára már most egy nagyon fontos játékos. Nem csak a neve miatt, hanem a kvalitásai miatt is. A támadópotenciálja jól fog állni az arculatunkhoz, ezért nagyon boldogok vagyunk miatta.




Niko Kovac: Közösen hoztuk meg a döntést. Így volt ez a korábbi és az aktuális transzfereknél is. Mindannyian boldogok vagyunk, különben bizonyossággal nem szereztük volna meg őt. Tudjuk, hogy Coutinho egy topjátékos, csak a legjobbakat ígéri számunkra: Jó játékot, sok gólt és előkészítést, amely által az FC Bayern eredményes lehet. Nem csak a Bayern, hanem a komplett Bundesliga és teljes Németország örülhet annak, hogy egy ilyen játékost üdvözölhetünk a ligában.

Niklas Süle: Lenyűgöző focistaként ismerem őt, biztosan segíteni fog számunkra. Egy ilyen igazolás hihetetlenül jót tesz nekünk, mert pillanatnyilat nagyon kevés játékosunk van a keretben. Most már egyre jobban néz ki.

Lewandowski: Eddig csak a TV-ben láthattam, de mindenki tudja, hogy ő egy topjátékos és azonnal a segítségünkre fog válni. Az ilyen kvalitású játékosoknak nincs szükségük a beilleszkedési időszakra. Most már elégedettek lehetünk a kerettel. Azt is tudom, hogy valószínűleg történni fog még valami…

A német Sky szerint egyébként a 27 éves Coutinhot 20 millióért (+ a játékos fizetéséért) bérli ki a Bayern és 2020-ban 120 millióért szerezheti meg végleg.

Reakciók a Coutinho-transzferről: „A komplett Bundesliga örülhet neki.”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top