Átigazolási hírek

Tuttojuve: Mandzukic visszatérne – további két játékosról informálódott a klub

A Tuttojuve információi szerint Mario Mandzukic visszautasította a Sevilla ajánlatát, ugyanis csak a Bayernben tudja elképzelni a folytatást.

Ahogyan azt korábban a Sport Bild híre alapján megírtuk, Niko Kovac is szívesen üdvözölné a 33 éves honfitársát – az általa felvetett, korábban vétózott négy név közül Perisicet már megszerezték neki Kalléék, de Super Mario is egy ésszerű és minőségi alternatívát jelentene a támadópozícióba. Ha minden igaz, a Bayern egy a Perisic-dealhez hasonló kölcsön+vételi opcióval eltudná képzelni Mandzukic visszahozatalát, írja a Tuttojuve.
Rajtuk kívül egyébként két hatost, Neuhaust és Zakariát vetette még fel Kovac, akiket először megvétózott a vezetőség. Mivel a Bayern továbbra is keresi a megfelelő embert abba a pozícióba, nem zárhatjuk ki, hogy az átigazolási időszak előtt ismét felmerül a nevük Uliék irodájában.

Egy másik cikkében egyébként a Tuttojuve arról ír, hogy a bajorok Sami Khediráról és Blaise Matuidiről is informálódtak az olaszoknál. A 32 éves francia szerződése 2020-ig szól és a Juve állítólag 12 millióért már hajlandó lenne megválni tőle.

Ha már a Juvénál kopogtatunk, szerintünk érdemesebb lenne az igencsak rugalmasan bevethető Bayern-nevelés, Emre Can iránt puhatolózgatni…

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top