Bundesliga

Kovac: Perisic topjátékos; Kell még valamit tennünk a TransfermarktonNiko Kovac a Hertha elleni meccs és Ivan Perisic kapcsán tartott sajtótájékoztatójának részletei.

Perisicről: Én magam is B-megoldás voltam, majd dupláztam itt. Sok névről beszéltünk. Már régen beajánlottam, régóta ismerem őt. Tudjuk mit nyújtott Németországban, de a válogatottból is tudom milyen megbecsüléssel bír Horvátországban. Dieter Hecking is sokat mesélt róla a wolfsburgi időszakából. Ő egy topjátékos. Kétlábas, szuper a fejjátéka, ezért biztos vagyok benne, hogy azt tudja nyújtani, amire szükségünk van.

A további igazolásokról: Kell még tennünk valamit a Transfermarkton. Perisic az első aki segíteni fog rajtunk. Olyan játékosokra van szükségünk, akik nem csak a keretet töltik ki, hanem előrébb is visznek is minket – dolgozunk ezen. Remélhetőleg szeptember 2-áig üdvözölhetünk még valakiket. Hátul egyértelműen nincs már dolgunk.

A mentalitásról: Jó mixünk van a csapatban. A horvátoknak jó a mentalitásuk, ez benne van a génükben. Mindegy, hogy kártyáról vagy futballról van-e szó.
A Hertha elleni meccsről: Senki nem tudja hol állnak jelenleg. Az első kupafordulóban sok csapatnak volt nehéz dolga. Jó ellenfelet várok, nagyon jól erősítettek. Szoros, nehéz meccsre számítok. De mi játszunk otthon és győzelemmel akarjuk befejezni a mérkőzést.

Perisic kölcsönvételéről: Láthatjuk, hogy egyre több az ilyen üzlet – először megnézni a játékost. Így nem kell azonnal a tárcába nyúlni.

A keretről: Martíneznek még nem szabad edzenie az orvosok szerint. A többiek egészségesek. Pénteken lesz a záróedzésünk, ezután teljes gőzzel vágunk neki a meccsnek. Perisic nem játszhat. Az eltiltása nem csak a Serie A-ra érvényes, ezt én magam sem tudtam.

A Bayern és a BVB keretének összehasonlításáról: Nem szeretnék hasonlítgatni, csak saját magunkról beszélek. Tudom milyen irányban haladunk. Van egy 18 főből álló keretünk, a Bundesligára ez oké – de nem szabad sérüléseknek előfordulnia. Ezért nagy kerettel kell rendelkeznünk, amellett, hogy meg kell találnunk az egészséges középutat.

Kovac: Perisic topjátékos; Kell még valamit tennünk a Transfermarkton
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top