Interjúk és nyilatkozatok

Kovac megvédte Perisicet – Alaba és Neuer játékosokat akarnak



A Cottbus elleni 3-1-es kupatovábbjutást követően nem csak a mérkőzéssel, hanem a leendő átigazolásokkal és a kerettel kapcsolatban is nyilatkozott pár Bayernes – Kovac, Neuer és Alaba is. A meccsre egyébként egyik vezető sem utazott el a csapattal.

A horvát edző megerősítette, hogy a hétfői orvosi vizsgálaton átesett Perisic hamarosan a Bayern játékosa lesz. Azt viszont nehezményezi, hogy sokan alábecsülik honfitársát és kritizálják a müncheni csapatot.

Orvosi vizsgálaton vett részt ma, ezt megerősíthetem. Ha minden jól alakul, ő egy lesz a játékosaink közül. (…) Alapvetően hiányzik a vita lehetősége. Az emberek gyengébbnek látnak egy játékost, ha jön, ha nem. Minden játékos megérdemli a szükséges tiszteletet. Túl egyszerű mindig mindenkit kritizálni. Most ezt nem kapod meg, most azt nem kapod meg, most pedig van egy XY megoldásunk? Ez nem szép… Stefan Effenberg 30 évesen jött az FC Bayernhez és nyerte meg a Bajnokok Ligáját.




A Coutinho-pletykat rövidre fogta, Brazzora hárította a felelősséget.

Erről nem az edző, hanem a sportigazgató beszél. Nem nyilatkozom többet a transzferekről.

Manuel Neuer a SportBildben nemrégiben már elmondta, szűkösnek tartja a keretet, magánbeszélgetésük után most ismét nyíltan sarkallta igazolásra Uliékat:

Ebben a szezonban ismét jó keretünk lesz. Erről beszéltem a felelősökkel is. Ezért voltam mindig is biztos abban a hitben, hogy lesz még történés. Ha a vezetőségünk aktív lesz, akkor inkább az offenzívába fektetnek.

A pechesen alakult ügyek ellenére David Alaba is kitart a vezetők mellett, továbbra is bízuk bennük. Ivan Perisicet is jó igazolásnak tartja.

Soha nem veszítettük el a bizalmunkat a vezetőséggel szemben. De kell jönnie valaminek és jönni is fog. (…) Perisic egy olyan játékos, akinek rengeteg tapasztalata van, nagyon jó fejjel és kétlábas. Segíteni fog nekünk, tudja milyen a legmagasabb szinten játszani.

Kovac megvédte Perisicet – Alaba és Neuer játékosokat akarnak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top