Átigazolási hírek

Puhatolózunk Coutinho iránt? Olmo és Bale is hírben a Bayernnel



Az átigazolási időszak végéhez közeledve és az eddigi sikertelen erőfeszítéseknek köszönhetően újabb és újabb nevek merülnek fel a Bayern kapcsán. Lássuk milyen említésreméltó hírekről számolt be a nemzetközi sajtó az elmúlt napokban.



COUTINHO

A Mundo Deportivo információi szerint a Bayern érdeklődését fejezte ki a Barcánál Coutinho iránt – a bajorok részletesen tudni akarják, hogy a katalánok milyen feltételekkel adnák kölcsön a 27 éves középpályást, mennyi a fizetése. A Barca egyelőre még reménykedik abban, hogy a brazilt be tudják vonni a Neymar üzletbe. A bajor és a katalán vezetőség egyébként elég jó kapcsolatban áll egymással ahhoz, hogy kölcsönös érdeklődés esetén nyélbe üssenek egy átigazolást. A dominó-effektus hatásaként lehet, hogy inkább Ousmane Dembélét próbálja majd meg leigazolni a Bayern.

DANI OLMO

A horvát Sportske Novosti tudomása szerint a Dinamo Zagreb visszautasított egy 28 millió eurós ajánlatot, amelyet az U21-es spanyol Európa-bajnok Dani Olmoért tett a Bayern. Az Everton szintén ennyit ajánlott, míg a Manchester United csak 25-öt. Mint ismert, az angol klubok már nem igazolhatnak, a Bayernnel kapcsolatos pletykát pedig nem kommentálta a játékos ügynöke. A Dinamo egyelőre a Fradi elleni BL-továbbjutásra apellál, talán csak ezután válnának meg a játékosuktól.




GARETH BALE

Pár nappal ezelőtt a spanyol AS számolt be arról, hogy a Bayern érdeklődhet egy augusztus végi Gareth Bale-üzlet iránt. Zidane nem akar együttdolgozni a walesivel, ezért legszívesebben végleg válna meg a 30 éves támadótól – egyelőre azonban nincs olyan klub, amely kifizetné a játékos árát és horribilis fizetését. A hispán lap szerint azonban az Adidas közreműködésével akár mégis létrejöhet egy Bale-Bayern kapcsolat, illetve a vezetők közötti viszony is túl jó ahhoz, hogy ne legyen elképzelhetetlen ez a lehetőség. Németországban a Sport Bild cáfolta, a Kicker megerősítette az érdeklődésünket.

Puhatolózunk Coutinho iránt? Olmo és Bale is hírben a Bayernnel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top