Átigazolási hírek

Pep: Sané soha nem mondta nekem, hogy klubot szeretne váltani



Pep Guardiola a pénteki sajtótájékoztatóján beszélt a csapatát érintő ügyekről, így természetesen Sané sérüléséről is.

„Nem tudom mennyi időre dőlt ki. Nem vagyok orvos, de a keresztszalagja sérült meg. Több, 6-7 hónapos kihagyással számolok. Február-március környékén várom őt vissza.”

Mivel a küszöbön álló átigazolás Sané részleges keresztszalag-szakadása miatt igencsak kérdéses lett, Guardiola továbbra is a City játékosaként kezeli őt. Állítása szerint Leroy nem is közölte vele, hogy el akarja hagyni a csapatot, ezért is játszatta a Pool elleni CS-mérkőzésen – holott gyakorlatilag már mindenki megegyezett mindenkivel az átigazolásról.




Sané a legelső vizsgálatai után szomorúan – itt még nem tudta a pontos diagnózist (kép: The Sun)

„Nem tudom, hogy tényleg el akarta-e hagyni a klubot. Nekem ezt nem mondta. Ő a mi játékosunk és soha nem mondta nekem, hogy klubot szeretne váltani. Tehát továbbra is a saját játékosunkként kezeljük őt, ezért is raktam be őt a Community Shield kezdőcsapatunkba.”

A Bayern egykori edzője kedves szavakkal és tettekkel próbálja marasztalni a 23 éves németet:

„Nagyon szomorú hír a sérülése, mert az elmúlt idényben hihetetlenül fontos volt számunkra. Remélem, hogy a lehető leggyorsabban összeszedi magát. Itt Manchesterben a legjobb kezekben van. Ápolni fogjuk őt. A klub minden embere megpróbál segíteni neki. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne érezze itt magát egyedül.”

Pep: Sané soha nem mondta nekem, hogy klubot szeretne váltani
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top