Egyéb

Kovac alaposan megdolgoztatta a játékosokat a második tegernseei edzésnaponNiko Kovac a tegernseei edzőtábor második napján, szerda délelőtt kemény edzést iktatott be játékosainak: az ötállomásos gyakorlatok során elsősorban a gyorsaságra és a robbanékonyság fejlesztésére helyeződött a hangsúly, amelyet különböző súlyzókkal, súlyokkal, ólommellényekkel és gumiszalagokkal próbált meg erősíteni a horvát edző.

Süle: „Ez ilyen, a felkészülés nem mindig egyszerű. Keményen dolgozunk, hogy ezáltal jó állapotba kerüljünk az egész szezonra tekintve. Labdarúgóként azt hiszem, vannak ennél szebb pillanatok is a szezonban.”

Goretzka: „Egy edzőtábornak mindig megvannak a szép oldalai, de mindig fárasztó is intenzív is egyben.”A délelőtt edzés második felét atlétikai és futballspecifikus gyakorlatokkal tarkította Kovac – irányváltások, tempócselezések, kapuralövések voltak a napirenden, később pedig egy edzőmeccset is játszottak a keret tagjai. Thiago és Martínez az elkülönített, egyéni részlegen dolgozott, de terhelési okokból Coman is kevesebbet edzett a csapattal.

A délutáni tréning során sokkal inkább került került középpontba a játék és a szórakozás – különböző passzgyakorlatokat, valamint játékformákat edzettek a játékosok – Philipp Lahm szeme láttára. A Bayern egykori legendás csékája ugyanis hosszú idő után először tűnt fel a színen és látogatta meg egykori kollégáit, nézte végig a teljes gyakorlatot.

Kovac alaposan megdolgoztatta a játékosokat a második tegernseei edzésnapon
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top