Egyéb

Lucas végigdolgozta az első edzésnapot Rottach-Egernben – Süle segít neki

A Bayern München kedden megkezdte az ötnapos edzőtáborát Rottach-Egernben, a Tegernseenél.

A kora délutáni érkezés után nem sokkal közös étkezésre, majd késő délután 2500 kilátogató előtt nyílt edzésre került sor. A 25 perces bemelegítést követően stabilitációs és passzgyakorlatokat végeztek a játékosok, ezután pedig pozíciós játék jöhetett, ahol Niko Kovac különböző alakzatú pályákon különböző játékformákat gyakoroltathatott a játékosokkal.

Levezetésként pár kör futással és egy 20 perces szobakerékpározással fejezte be az edzést a csapat. Niko Kovac még egy mérleget is intézett az edzőtáborra, ahol hagyományokhoz híven nagyon kemény edzésgyakolatokban lehet részük a játékosoknak.

Thiago, Alaba és Martínez egyéni edzést végeztek, Lucas Hernandez viszont négy hónappal a térdműtétje után először tudta végigcsinálni a csapatgyakorlatokat, A jövő heti, Cottbus elleni kupameccs még korainak ígérkezik számára, a Hertha elleni bajnoki nyitányt viszont célként tűzte ki a 23 éves francia világbajnok.

Süle az edzés után elmondta, megpróbál Lucasnak segíteni a beilleszkedésben: „Franciát tanultam a suliban. Nekem is jó, hogy valamennyit tudok beszélni. Pozitív emberként ismertem meg őt. Az első edzésen megmutatta, hogy egy topjátékos.”

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top