Vezetőség és stáb

Rummenigge kifakadt Kovacra, aki elnézést kért



Kalle a Fenerbahce elleni 6-1-re megnyert Audi kupa elődöntőt megelőzően kritizálta Niko Kovacot,  amiért a horvát legutóbb optimista kijelentéseket tett Sané-ügyben.

„Leroy egy nagyszerű focista, aki Angliában és a nemzeti válogatottban is bizonyított, akit szeretnénk megszerezni. A klubvezetésünk nagyon elkötelezett iránta. Nem egyszerű manapság, ezt Önök is látják, különben már megszereztük volna. De nagyon magabiztos vagyok. Feltételezem, hogy képesek vagyunk megszerezni őt.”



A vezetőség tagjai többször is elmondták, hogy semmilyen helyzetjelentést nem adnak az átigazolásokkal kapcsolatosan, de legfőképp Sanéról nem beszélnek. Rummenigge hangot adott elégedetlenségének:

„Ez a kijelentés egyáltalán nem tetszett nekem, nem is rejtem véka alá. Nagyon jó kapcsolatban állunk a Manchester Cityvel és egykori edzőnkkel, Pep Guardiolával is. Arra szeretném emlékeztetni, hogy a játékos még a Manchester Cityvel áll szerződés alatt. (…) Sem az optimista, sem a pesszimista kijelentések nem nyújtanak segítséget. Végeznünk kell a dolgunkat. Az edzőnek a saját munkáját kell végeznie. Ha mindannyian jó munkát végzünk, akkor idén is sikeres szezonban lesz részünk.”

Kovac a meccs után reagált:

„Felhívtam Pepet és elnézést kértem tőle. Tudom, hogy Sané a Manchester Citynél áll szerződés alatt. Szeretnék a klubtól is elnézést kérni. Legközelebb visszafogom magam.”

A stafétabot átadásához közelálló vezetők elég hangzatos kritikákat, utalásokat fogalmaznak most az elmúlt hetekben, hónapokban – elősegítve ezzel a hitükbe vetett, bíztatóan indító és a szakmába lassan belejövő Kovac formálódását is.

Rummenigge kifakadt Kovacra, aki elnézést kért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top