Átigazolási hírek

L’Equipe: Klopp nagy rajongója Ribérynek, de…



Franck Ribéry 12 év után, szerződése lejártával hagyta el a Bayern Münchent, jelenleg szabadon igazolható. A francia L’Equipe szerint a 36 éves szélső ajánlatokból nem szenved hiányt, de továbbra is keresi a megfelelő lehetőséget.

▪ A lap szerint az érdeklődők között ott van a BL-győztes Liverpool is, ugyanis Jürgen Klopp nagy rajongója Ribérynek, de egyelőre nem tudja, miképp tervezzen vele a keretben, ezért jó eséllyel nem is lesz semmi a dologból – csak ha valamelyik támadója esetleg távozik a csapatból. Angliából a Sheffieldet is szóba hozták vele, de nem valószínű, hogy a feljutó klubban folytatja a francia.

▪ Érdeklődését fejezte ki a Monaco is, azonban a hazai visszatérés nem jön szóba – Franciaországban csak az excsapatában, a Marseille-ben tudná bizonyos feltételek mellett elképzelni a jövőjét a Bayern-legenda. Németországban sem hajlandó a Bayern után más csapat mezét felhúzni magára.

▪ Egy brazil, „tradícionális klub” is beajánlotta magát Ribérynek, de a játékos meggyőződése, hogy a dél-amerikai váltás nem lenne neki megfelelő, de állítólag kínai, arab, katari klubokat és egy ausztrál megkeresést is visszautasított már.

Ribéry pár hete a L’Equipnek elmondta, két évig egy ambíciózus klubnál akar játszani.

L’Equipe: Klopp nagy rajongója Ribérynek, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top