Interjúk és nyilatkozatok

Coman: Nem szabad megsérülnöm – szükségünk lehet még egy-két szélsőreKingsley Comant érzékenyen érintette Hakan Calhanoglu hátulról való becsúszása a Milan elleni felkészülési meccsen – Daviesnek kellett lefognia őt, hogy ne támadja le az olaszok török középpályását. Neki és a csapatnak is komoly érvágás lenne egy újabb sérülés.

„Ribéry és Robben távozása után nem érzek már nyomást. Már tavaly is nagyon sok mérkőzést abszolváltam és komoly szerepet játszottam a csapatban. Mindenesetre két szélsővel kevesebb van a keretünkben, ami azt jelenti, hogy nem szabad megsérülnöm, fittnek kell maradnom.”

Coman az elmúlt szezon első bajnokiján három hónapra dőlt ki. Gyorsasága és cselezőkészsége miatt fokozott veszélynek van kitéve a pályán.

„Még nem vagyok 100 százalékon, ahhoz túl rövid ideje edzem. De pár héten belül perfekt lesz, tökéletes formában leszek, emiatt nem aggódom.”

Természetesen Sané lehetséges megszerzését is pozitívan fogadná, mondta a BILD-nek.

„Biztosan szükségünk lehet még egy-két szélsőre. Sanét csúcsnak tartom, ő egy szuper játékos. Természetesn remélem, hogy érkezik.”

Coman: Nem szabad megsérülnöm – szükségünk lehet még egy-két szélsőre
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top