Átigazolási hírek

A Sport Bild szerint ez a helyzet most Sané ügyébenA Sport Bild szerdai magazinjában megjelentek szerint a Bayern minden eddiginél jobban bízik Leroy Sané leigazolásában. A 23 éves német egy szombati, Japánban lefixált barátságos meccs után tér vissza jelenlegi csapatával Angliába, ahol menedzsmentje már a Bayern konstrukciójával várja őt.

Chris Falkék úgy tudják, hogy a Bayern pozitív jelet kapott Leroy menedzsmentjétől egy lehetséges átigazolásra, de a vezetőség, Rummenigge, Hoeness és Brazzo hamarosan újabb határidőt, várhatóan két hetet szab ki Sanénak a döntésre. Korábban már megtették, de Leroy részt akart venni a City ázsiai túráján és állítólag az új szponzor, a Puma is ragaszkodott a jelenlétéhez.Mivel Angliában augusztus 8-áig igazolhatnak a csapatok, a Bayernnek is egyre szorosabb a határideje. Sané megszerzése esetén a Citynek ugyanis az alternatíváról kell gondoskodnia.

A lap Niko Kovacot is idézi:

„A vezetőségünk egy világos, már lebeszélt tervet mutat fel neki. Nagyon koncentráltak és céltudatosak vagyunk. Leroy tudja, mire számíthat nálunk. Ha egy játékos ilyen kvalitásokkal igazol az FC Bayernhez, akkor tudja a feladatát. (…) Azt láthatjuk, hogy nem egyszerű ez a transzfer. Viszont tudom, hogy a felelőseink nagyon keményen dolgoznak azért, hogy sikerüljön. Mindent megfognak tenni, hogy megvalósítsák ezt az átigazolást. (…) Mindannyian tudjuk, hogy Leroy Sané az általunk kívánt játékos. Ezt tudja a nyilvánosság, tudjuk mi is.”

A Sport Bild szerint ez a helyzet most Sané ügyében
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top